Για 8η συνεχόμενη χρονιά το Cactus Royal Spa & Resort πιστοποιημένο με Travelife Gold. - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Για 8η συνεχόμενη χρονιά το Cactus Royal Spa & Resort πιστοποιημένο με Travelife Gold.

To 5* ξενοδοχειακό συγκρότημα Cactus Royal Spa & Resort ιδιοκτησίας κ. Νίκου Χαλκιαδάκη στην περιοχή της Σταλίδας πιστοποιήθηκε για 8η συνεχόμενη χρονιά με το διεθνές αναγνωρισμένο από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Αειφόρου Τουρισμού (GSTC), πρότυπο πιστοποίησης Travelife.


Ανταποκρινόμενο στα κριτήρια που θέτει ως πρότυπο σχετικά με την ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, την βελτίωση των οικονομικών και κοινωνικών επιπτώσεων για τους κατοίκους της τοπικής κοινωνίας και τον σεβασμό και προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της δίκαιης εργασίας, κατάφερε να πιστοποιηθεί για την δέσμευσή του στην αειφορία. Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.cactushotels.gr/en



Σχετικά με το Cactus Royal Spa & Resort
Το Cactus Royal Resort & Spa είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην Σταλίδα Ηρακλείου Κρήτης. Σε μια περιοχή με απαράμιλλη ομορφιά, στον παραλιακό δρόμο της Σταλίδας δίπλα στην πιο δημοφιλή παραλία της περιοχής, το πέντε αστέρων Cactus Royal περιμένει για να σας φιλοξενήσει. Οι προσεκτικά διατηρημένοι κήποι, η διακόσμηση με πέτρες και το βαθύ μπλε του Κρητικού Πελάγους συνθέτουν ένα μαγευτικό προορισμό.

Post Top Ad

.............