Η Αναστασία Τζουλιαδάκη – Μακατουνάκη υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Η Αναστασία Τζουλιαδάκη – Μακατουνάκη υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

Μια ακόμα ιδιαίτερα αξιόλογη, νέα υποψήφια, έρχεται και ενισχύει με την παρουσία της τη δυναμική της παράταξης «Νέοι Δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.

Πρόκειται για την Αναστασία Τζουλιαδάκη – Μακατουνάκη, η οποία συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Η Αναστασία Τζουλιαδάκη – Μακατουνάκη είναι πολύτεκνη μητέρα, δραστήρια και ιδιαίτερα αγαπητή γυναίκα. Με μεγάλη όρεξη για προσφορά στον τόπο, πολλές ικανότητες και ανεπτυγμένο αίσθημα κοινωνικής προσφορά, επιθυμεί να ενισχύσει την κοινή αναπτυξιακή προσπάθεια που καταβάλλεται στο Δήμο Μαλεβιζίου. Αξίζει να αναφερθεί ότι η Αναστασία Τζουλιαδάκη – Μακατουνάκη έχει τελειώσει το τμήμα νοσηλευτικής του ΕΠΑΛ ενώ σήμερα, είναι φοιτήτρια του Νοσηλευτικού Τμήματος του Μεσογειακού Πανεπιστημίου Κρήτης.


Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε:«Υποδεχόμαστε μια ακόμα νέα υποψηφιότητα, την Αναστασία Τζουλιαδάκη – Μακατουνάκη. Μια γυναίκα πολυτάλαντη και ενεργητική, ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική κοινωνία, με όρεξη, ικανότητες και διάθεση προσφοράς. Μαζί και με την Αναστασία, συνεχίζουμε αυτόν τον όμορφο αγώνα για την βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητας στο Μαλεβίζι. Με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, με γνώμονα την ιστορία και τον πολιτισμό μας, με όρεξη για δουλειά, εμπειρία και ενθουσιασμό, προχωράμε και συνεχίζουμε όλοι μαζί! Καλωσορίζω λοιπόν για μια ακόμα φορά την αγαπητή Αναστασία Τζουλιαδάκη – Μακατουνάκη και της εύχομαι κάθε επιτυχία στην κοινή μας πορεία».

Post Top Ad

.............