Πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 3 Μαίου τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του υποψηφίου δημάρχου Σητείας Νίκου Κουρουπάκη. - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 3 Μαίου τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του υποψηφίου δημάρχου Σητείας Νίκου Κουρουπάκη.


Πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 3 Μαίου τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του υποψηφίου δημάρχου Σητείας κυρίου Νίκου Κουρουπάκη.
Πλήθος κόσμου βρέθηκε στα γραφεία επί της οδό Επ. Ζαχαρία 2 όπου στεγάζεται το εκλογικό τμήμα όπου παρακολούθησε την τελετή του αγιασμού.



Ο κύριος Κουρουπάκης στην συνέχεια της τελετής των εγκαινίων στον εξωτερικό χώρο όπως βλέπεται και στα πλάνα που αντλήσαμε απο τον Μανόλη Μεταξάκη και τον ΣΗΤΕΙΑ ΦΜ, ευχαρίστησε τον κόσμο που τον στηρίζει και εξηγώντας τους λόγους που βρίσκεται ξανά στην πρώτη γραμμή ανέλυσε το πρόγραμμα του, τις τακτικές που πρέπει να ακολουθηθούν για να πάει η Σητεία Μπροστά.
ΣΗΤΕΙΑ :Επιστροφή στο Μέλλον


Ο κύριος Κουρουπάκης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα έργα που έχουν μείνει στάσιμα,στις μελέτες που είχε ετοιμάσει σαν δήμαρχος Σητείας και οι οποίες δεν υλοποιήθηκαν ποτέ, αναφέρθηκε στην χωματερή του δήμου, στην υπόθεση του δημαρχείου που επανέρχεται προεκλογικά, στην επανασύσταση της δημοτικής αστυνομίας, στο σχέδιο πόλης, στο θέμα του ΒΟΑΚ, στο Νοσοκομείο, στις παράκτιες ζώνες, στην ανάγκη δωρεάν WI-FI. στο Γεωπάρκο, κ.α.

Επικαλέστηκε κατηγορώντας τον συνυποψήφιο του για τον δήμο Σητείας κύριο Γιώργο Ζερβάκη όπου σε πρόσφατη κοινή τηλεοπτική συνέντευξη αγνοούσε θέματα που έχουν να κάνουν με την αρμοδιότητα του ώς περιφερειακός σύμβουλος.

Αναφορά έκανε και στο πρόσωπο του σημερινού δημάρχου Σητείας κυρίου Θοδωρή Πατεράκη κατηγορώντας τον για ολιγωρία σε έργα που έπρεπε να είχαν προχωρήσει με μελέτες που υπήρχαν επί της δικής του θητείας ώς δήμαρχος.

Ο κύριος Κουρουπάκης εκθείασε το πρόσωπο του πρώην υπουργού επι κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ κυρίου Μιχάλη Καρχιμάκη αναφέροντας ότι με την δική του βοήθεια βάλαμε τις βάσεις για την δημιουργία μεγάλων υποδομών , όπως το Αεροδρόμιο Σητείας.

Εντύπωση προκάλεσε ότι ο κύριος Κουρουπάκης δεν έκανε καμία αναφορά στους άλλους δύο συνυποψηφίους του κυρίους Καραμανωλάκη και Σιμεωνίδη.

Συνεχίζοντας ανέφερε ότι στην διάρκεια της θητείας του ώς δήμαρχος συνεργάστηκε και με την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας με μόνο κοινό στόχο το καλό της Σητείας.
Κλείνωντας ανέφερε τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού και τα ονόματα που τον στηρίζουν.


Η πείρα μας στα Αυτοδιοικητικά εξασφαλίζει την προσαρμογή στις ταχύτατες εξελίξεις και σε όλες τις αλλαγές που έρχονται, που είναι μεγάλες. Δεν πρόκειται να αφήσουμε την Πόλη πλέον στα χέρια ανθρώπων χωρίς όραμα, σε χέρια που έχουν κάνει χειραψίες με συμφέροντα κόντρα πολλές φορές (ακούσια και εκούσια) στο συμφέρον του Δήμου Σητείας και των ανθρώπων της.

Η αγάπη του και η συνεχής του προσπάθεια καλύτερων συνθηκών διαβίωσης για τους πολίτες της Σητείας έχει φανερωθεί εδώ και χρόνια, τόσο με τις σημαντικές παρεμβάσεις του στα κοινά όσο και με την επαγγελματική του δραστηριότητα όπου η δωρεάν κοινωνική του προσφορά έχει οδηγήσει ένα βήμα παρακάτω τον κοινωνικό ιστό.





Post Top Ad

.............