Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 13 Μαίου στο Γάζι η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της παράταξης “Ενωμένο Μαλεβίζι” - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 13 Μαίου στο Γάζι η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της παράταξης “Ενωμένο Μαλεβίζι”


Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 13 Μαίου στο Γάζι  η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της παράταξης “Ενωμένο Μαλεβίζι” 
Ο Σπύρος Καλλέργης μετά την ολοκλήρωση της κεντρικής του ομιλίας σε ένα ενθουσιώδες κοινό περίμενε κάθε υποψήφιο να ανέβει στην εξέδρα. Μετά τον καθιερωμένο χαιρετισμό και ασπασμό ακολουθούσε και η φωτογραφία.
Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η παρουσίαση του Αμεα της παράταξης του Κώστα Σύρμου που ανέβηκε στην εξέδρα με το αναπηρικό αμαξίδιο.
Ο Σπύρος Καλλέργης ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος στον Αρχιεπίσκοπο κ Ειρηναίο και τους ιερείς. Ενώ ξεκαθάρισε ότι η αποψινή εκδήλωση δεν θα καλυφθεί μουσικά, από σεβασμό στο πένθος της οικογένειας Βιστάκη η οποία θρηνεί τον άδικο χαμό του γιους τους Γιάννη, σε τροχαίο.








Post Top Ad

.............