Απο τα γραφεία και τα e-mail του δήμου Σητείας οι προσκλήσεις του προεκλογικού αγώνα - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Απο τα γραφεία και τα e-mail του δήμου Σητείας οι προσκλήσεις του προεκλογικού αγώνα



Φουντώνει το εκλογικό κλίμα σε δήμους ανά περιοχές της Ελλάδας με τους υποψηφίους συνδυασμούς να βρίσκονται στην τελική ευθεία.
Με εγκαίνια εκλογικών κέντρων, πρωτοβουλίες που αφορούν από το Διαδίκτυο μέχρι την... οικονομική ενίσχυση των δημοτών, αλλά και πολιτική αντιπαράθεση, συνεχίζεται η δραστηριότητα των υποψηφίων.
Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 χαρακτηρίζονται απο την πληθώρα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, απο την εφαρμογή του νέου προγράμματος ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι και το σύστημα της απλής αναλογικής.

Παραδοσιακά ο δήμαρχος του εκάστοτε δήμου όπου θα ξανά έδινε την μάχη των εκλογών, βρισκόταν σε θέση αβαντάζ σε σχέση με τους υπόλοιπους υποψηφίους.
Στον δήμο Σητείας φαίνεται ότι το αβαντάζ της σημερινής δημοτικής αρχής διατηρείτε στην βάση της έδρας ( δημοτικό μέγαρο ) αλλά και στην βάση των τεχνικών μέσω που παρέχουν οι υπηρεσίες του δήμου, σε αντίθεση με το θολό αβαντάζ των δημοσκοπήσεων και συζητήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα πηγαδάκια της πόλης.


Πιο συγκεκριμένα όπως δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και βλέπεται στις φωτογραφίες η σημερινή δημοτική αρχή στα πλαίσια της πρόσκλησης των εγκαινίων του εκλογικού της κέντρου προτίμησε να κινηθεί μέσω των ηλεκτρονικών διευθύνσεων που έχει αποθηκεύσει απο τα e-mail του δήμου και να ξεκινήσει τις αποστολές των μηνυμάτων απο τα e-mail του δήμου Σητείας και πιθανόν απο γραφείο του δημοτικού μεγάρου.
Πρόκειται για παράξενη... ενέργεια ! καθώς σύμφωνα με τον νόμο δεν επιτρέπεται η προώθηση προεκλογικού υλικού μέσω του συστήματος διακίνησης αλληλογραφίας του δημοσίου των Ν.Π.Δ.Δ των Ν.Π.Δ.Ι του δημοσίου τομέα των Ν.Π.Δ.Δ των Ο.Τ.Α και επιχειρήσεων τους.

Η συγκεκριμένη κίνηση έχει προκαλέσει την αντίδραση πολιτών της Σητείας οι οποίοι ζητούν ένα έντιμο και ισόνομο αγώνα.






Post Top Ad

.............