Κυνήγι Πασχαλινου Αβγού το Σάββατο 20 Απριλίου στον Ιππικό όμιλο Ηρακλείου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Κυνήγι Πασχαλινου Αβγού το Σάββατο 20 Απριλίου στον Ιππικό όμιλο Ηρακλείου

Η Φρουφρού και η Ωρελια σας προσκαλούν στο πρώτο τους κυνήγι Πασχαλινου Αβγού το Σάββατο 20-4 από τις 10 :30 το πρωί μέχρι τη 1:30 το μεσημέρι,για παιδιά από 2-102 χρονών! Διασκεδάζουμε παρέα και βοηθάμε το έργο της ΚΊΤΡΙΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.


Μαζί μας, στην προσπάθεια αυτή, θα είναι η ομάδα "Η ΜΑΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ" όπου παρέα με τα παιδιά μας, θα διακοσμήσουμε λαμπάδες τις οποίες θα προσφέρουμε στο τέλος της εκδήλωσης στις οικογένειες της κίτρινης αποστολής. Μια ομάδα από τις σχολές χορού του ΣΤΈΛΙΟΥ ΚΑΡΛΑΚΗ θα χορέψει και θα δείξει στα παιδιά τα βήματα ενός κρητικού χορού και θα χορέψουν παρέα. Το κατάστημα γραφικών τεχνών RAIN - BOW. Gr έχει αναλάβει τη δωρεάν διακόσμηση της εκδήλωσης μας, καθώς επίσης και θα μοιράσει σακουλάκια σε όλα τα παιδιά για να βάζουν μέσα τα αβγά που θα συλλέγουν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ για κάθε παιδί προσφέρει ένα μετάλλιο συμμετοχής . Τα παιδιά που θα κερδίσουν στο κυνήγι του αβγού τα περιμένουν μεγάλα δώρα από : τις ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΑΚΗ, ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΊΟ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΊΟΥ, ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΎ ΣΤΈΛΙΟΥ ΚΑΡΛΑΚΗ.


Η Ωρελια και η Φρουφρού θα βάψουν πασχαλινά τα προσωπάκια των παιδιών, θα φτιάξουν Λαζαράκια τραγουδώντας τα κάλαντα του Λαζάρου και θα παίξουν παιχνίδια με μικρούς και μεγάλους. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΘΕΡΜΆ ΤΗ FIVE STAR CATERING και τον ΙΠΠΙΚΌ ΌΜΙΛΟ ΗΡΑΚΛΕΊΟΥ για την παραχώρηση του χώρου και του εξοπλισμού, καθώς επίσης τον FAMILY RADIO, χορηγό επικοινωνίας και πάντα κοντά στα ΠΑΙΔΙΆ!



Είσοδος➡️ένα πασχαλινό είδος (οτιδήποτε) όπου θα δοθεί στις οικογένειες της κίτρινης αποστολής.

Post Top Ad

.............