Επίσκεψη του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Κυρίλλου το Πάσχα στο Νοσοκομείο και στη Δομή Ηλικιωμένων Ιεράπετρας - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Επίσκεψη του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Κυρίλλου το Πάσχα στο Νοσοκομείο και στη Δομή Ηλικιωμένων Ιεράπετρας


Μετά την ακολουθία του Εσπερινού της Αγάπης, το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος επισκέφθηκε το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας. Ο Σεβασμιώτατος, συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο Εφημέριο του Νοσοκομείου Αιδεσιμολ. Πρωτ. Εμμανουήλ Μολυμπάκη και τον π. Ματθαίο Πατεράκη, πέρασε από τους θαλάμους και ευχήθηκε καλή ανάρρωση στους ασθενείς, ενώ διένειμε πασχαλινά αυγά και αντάλλαξε ευχές με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και τους συνοδούς των ασθενών.


Στη συνέχεια, ο Σεβ. κ. Κύριλλος, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Τρίτης Ηλικίας Γηροκομείου Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Χατζάκη, επισκέφθηκε τους χώρους προσωρινής φιλοξενίας της Δομής Ηλικιωμένων της πόλεως. Ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε τον πασχάλιο χαιρετισμό και ευχήθηκε στους ηλικιωμένους διαρκή την ελπίδα και την χαρά της Αναστάσεως, στον δε Πρόεδρο και το προσωπικό ο Αναστάς Κύριος να τους στηρίζει στο σπουδαίο έργο που επιτελούν για την Τρίτη ηλικία. Μάλιστα, εξέφρασε την ευχή του χρόνου να επισκεφθεί τους ηλικιωμένους στη νέα τους στέγη και να αρχίσουν σύντομα οι εργασίες ανεγέρσεως του Γηροκομείου Ιεράπετρας.

 
 

Post Top Ad

.............