Η κρητική πρόκληση της αμερικανικής αλυσίδας Wyndham Hotels - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Η κρητική πρόκληση της αμερικανικής αλυσίδας Wyndham Hotels

Γιατί ο αμερικάνικος ξενοδοχειακός κολοσσός Wyndham Hotels ανοίγει το πρώτο του ξενοδοχείο στην Κρήτη;
Στις καλές, υπό προϋποθέσεις, προοπτικές του ελληνικού τουρισμού, αλλά και στην απόφαση του ομίλου να επενδύσει στην Κρήτη, προσελκύοντας Αμερικανούς τουρίστες, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στο Tornos News ο Έλληνας επικεφαλής της μεγάλης αμερικανικής ξενοδοχειακής αλυσίδας Wyndham Hotels and Resorts για την περιοχή της Ευρώπης, Μ. Ανατολής, Ευρασίας και Αφρικής, κ.Δημήτρης Μανίκης.

Το άνοιγμα του πρώτου ξενοδοχείου της Wyndham στην Κρήτη, που είναι και το ντεμπούτο της σε ξενοδοχείο resort στη χώρα μας, αποτελεί τη νέα μεγάλη πρόκληση για την αμερικανική αλυσίδα.
Το Wyndham Grand Mirabello προωθείται ήδη σε όλα τα συστήματα της αλυσίδας σε όλο τον κόσμο, ενώ θα υπάρξει καμπάνια στη Βόρεια Αμερική, όπου η αλυσίδα έχει 6.500 ξενοδοχεία.
Προσέλκυση Αμερικανών στην Κρήτη

Οι νέες πτήσεις από Αμερική προς Ελλάδα θα βοηθήσουν καθοριστικά στην προσέλκυση Αμερικανών και στην Κρήτη, που είναι αναγνωρίσιμος προορισμός.
“Θέλουμε να κερδίσουμε το στοίχημα ότι μια διεθνής αλυσίδα μπορεί να προσελκύει πελατεία και σε θερινούς προορισμούς και ότι αυτοί οι προορισμοί δεν εξαρτώνται μόνο από τους τουρ οπερέιτορ” τονίζει ο κ.Μανίκης στο Tornos News. “Επιπλέον, εμείς χτυπάμε και την εποχικότητα. Οι δικοί μας πελάτες δεν είναι εποχιακοί. Το Wyndham Grand Mirabello έχει 12 συνεδριακές αίθουσες. Θέλουμε και πελατεία για συνέδρια και εκδηλώσεις, όχι μόνο τουρισμό ήλιου και θάλασσας, ώστε τα resort ξενοδοχεία μας να λειτουργούν και πέραν του εξαμήνου κάθε χρόνο”.
Άλλωστε, όπως είπε ο κ. Μανίκης, οι υψηλές επιδόσεις, που καταγράφει ο ελληνικός τουρισμός τα τελευταία χρόνια, μπορεί να έχουν συνέχεια τα επόμενα χρόνια με διαφορετικά, όμως, χαρακτηριστικά, όπως: Σημαντική επιμήκυνση της σεζόν στις καθιερωμένες παραθεριστικές τουριστικές περιοχές της χώρας, νέοι προορισμοί να βγαίνουν στο προσκήνιο, ανάπτυξη του αστικού τουρισμού πέραν της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης σε πόλεις με αεροπορική προσβασιμότητα.
patris.gr

Post Top Ad

.............