Παραδοσιακή Χορωδία Ανωγείων” – Η ίδρυση και λειτουργία της και το κάλεσμα σε όλους τους Ανωγειανούς να συμμετέχουν σε αυτήν - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Παραδοσιακή Χορωδία Ανωγείων” – Η ίδρυση και λειτουργία της και το κάλεσμα σε όλους τους Ανωγειανούς να συμμετέχουν σε αυτήν

Ανακοινώνεται η ίδρυση και λειτουργία της «Παραδοσιακής Χορωδίας Ανωγείων».Η ιδέα της ίδρυσής της γεννήθηκε από τους μαθητές της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής, η οποία λειτουργεί στα Ανώγεια από τον Οκτώβριο του 2018 με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ Ευγενίου και την χρηματοδότηση του επιφανούς ανωγειανού επιχειρηματία κ. Μιλτιάδη Σαλούστρου. Καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής και Χοράρχης της Παραδοσιακής Χορωδίας Ανωγείων διατελεί ο Θάνος Α. Γιακουμάκης.

Η Χορωδία ασχολείται με την ελληνική παραδοσιακή μουσική και ρεπερτόριό της αποτελούν τραγούδια από την Κρήτη κυρίως, αλλά και από όλο τον ελλαδικό χώρο και τη Μικρά Ασία.
Καλούνται όλοι οι Ανωγειανοί κάθε ηλικίας, ανεξαρτήτως των μουσικών τους γνώσεων και της εμπειρίας τους πάνω στο αντικείμενο, να συμμετέχουν σε αυτήν. Το μόνο που χρειάζεται είναι μεράκι για την ελληνική μουσική και όρεξη για δουλειά πάνω στην εν λόγω μουσική.
Αρωγοί και συμπαραστάτες στην προσπάθεια αυτήν είναι ο Δήμος Ανωγείων, δια του αξιότιμου κ. Δημάρχου και οι Ιεροί ενοριακοί Ναοί των Ανωγείων, διά των σεπτών ιερατικώς προϊσταμένων τους.
Οι πρόβες πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη στις 18:30 στην αίθουσα τελετών της Τράπεζας Πειραιώς Ανωγείων, απέναντι από το κέντρο Υγείας Ανωγείων. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στο διδάσκαλο κ. Γιακουμάκη ή να προσέρχονται σε κάποια από τις πρόβες της Τρίτης.

Post Top Ad

.............