Και ο Ιωάννης Μιχ. Καρνιαδάκης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Νίκου Καραμανωλάκη ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Και ο Ιωάννης Μιχ. Καρνιαδάκης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Νίκου Καραμανωλάκη ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ

Κατόπιν ώριμης σκέψης και με την παρότρυνση φίλων σας ανακοινώνω την απόφαση μου να είμαι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Σητείας με τον με τον συνδυασμό ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ με υποψήφιο δήμαρχο τον κύριο Νίκο Καραμανωλάκη.
  Η υποψηφιότητα μου αποτελεί πράξη ευθύνης η οποία δεν εγκλωβίζεται και δεν χειραγωγείται από πολιτικές ή άλλης μορφής σκοπιμότητες.


Δυστυχώς, υπάρχουν άνθρωποι που χρησιμοποίησαν την ιδιότητα που τους εμπιστεύτηκε ο λαός για  ίδιο όφελος και αυτοπροβολή, αντί να δημιουργήσουν και να παράγουν έργο είτε σε περιφερειακό είτε σε  δημοτικό επίπεδο προκειμένου να κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητα του δημότη.
Άλλοι πάλι «βολεμένοι» στην ασφάλεια που τους παρέχει η θέση τους, επιλέγουν την ουδετερότητα και την απραξία, αδιαφορώντας για τον ιδιωτικό τομέα και για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, υιοθετώντας τη λογική να μη συγκρουστούμε με κανένα, να μην διαταράξουμε τις ισορροπίες και διάφορες άλλες τέτοιου είδους τακτικές που κυμαίνονται στο ίδιο μήκος κύματος, οι οποίες αποτελούν τροχοπέδη στην ανάπτυξη και την εξέλιξη του τόπου.
Και βέβαια, οι ίδιοι άνθρωποι έχουν αφήσει στο έλεος του Θεού τον πρωτογενή τομέα, αφού και πέρυσι επιβλήθηκε πλαφόν στην άρδευση, υπονομεύοντας με αυτό τον τρόπο την παραγωγή σε χιλιάδες στρέμματα καλλιεργήσιμης γης. Όταν λοιπόν δεν μπορείς να καλλιεργήσεις γιατί δεν έχεις νερό, όταν δεν μπορείς να βρεις εργασία, αφού η τουριστική ανάπτυξη βρίσκεται ακόμα σε νηπιακό στάδιο, τότε τι ελπίδες μπορεί να έχει ένας νέος άνθρωπος που επιλέγει να ζήσει και να δημιουργήσει στην Σητεία τα πιο παραγωγικά του χρόνια (;).
Πόσο επίκαιρο είναι ακόμα και σήμερα αυτό που είπε ο Αλκιβιάδης πριν από 2500 χρόνια περίπου… «το διοικείν εστί προβλέπειν» και ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση του Δήμου μας διότι κανένας δεν είχε την ικανότητα να προβλέψει και να απαιτήσει να κατασκευαστεί ένα φράγμα, μία λιμνοδεξαμενή,  έργα απαραίτητα σε μία ξηροθερμική περιοχή όπως είναι η δική μας.
Όσο απαραίτητη είναι η κατασκευή ενός μεγάλου φράγματος (όπως των Λιθινών, χωρητικότητας 8 εκατομμυρίων κυβικών μέτρων νερού) άλλο τόσο είναι απαραίτητη και η επένδυση στην έκταση της Μονής Τοπλού, η οποία προβλέπεται ότι θα δημιουργήσει 900 άμεσες θέσεις εργασίας και θα έδινε λύση στο πρόβλημα της ανεργίας που ταλανίζει την περιοχή μας εδώ και χρόνια.
Θεωρώ ότι αν καταφέρουμε να λύσουμε το πρόβλημα της λειψυδρίας και ταυτόχρονα υλοποιηθούν οι μεγάλες επενδύσεις που εκκρεμούν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Σητείας, τότε εκτιμώ ότι θα έχουμε την αναπτυξιακή «έκρηξη» που προσδοκούμε εδώ και χρόνια για τον τόπο μας. Σε αυτή την κατεύθυνση είμαι βαθιά πεπεισμένος ότι πρέπει να κινηθεί η επόμενη δημοτική Αρχή.
Τέλος, θέλω να γνωρίζεται ότι στο συνδυασμό μας συμμετέχουν άνθρωποι που κατέρχονται πρώτοι φορά στις δημοτικές εκλογές διότι εμείς δεν επιλέξαμε να στηριχτούμε σε όσους δοκιμάστηκαν και έφεραν το δήμο μας σε αυτήν την κατάσταση και σήμερα εμφανίζονται με τη μάσκα του νέου αλλά εκπροσωπούν  το παλιό, αφού διαθέτουν τα ίδια δοκιμασμένα υλικά.
Σας καλώ λοιπόν να αφήσουμε πίσω το χθες και να προχωρήσουμε «Μαζί στο Αύριο».

Ιωάννης Μιχ. Καρνιαδάκης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Post Top Ad

.............