«Έμπρακτη η στήριξή μας στον αθλητισμό» – Τελικός κυπέλλου ανδρών βόλεϊ 2019 στην Ιεράπετρα - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

«Έμπρακτη η στήριξή μας στον αθλητισμό» – Τελικός κυπέλλου ανδρών βόλεϊ 2019 στην Ιεράπετρα

Ο Δήμος Ιεράπετρας θα φιλοξενήσει μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση έπειτα από ολοκλήρωση μιας σειράς πρωτοβουλιών, συναντήσεων, ενεργειών και εγκρίσεων.
Πρόκειται για τον τελικό κυπέλλου και συγκεκριμένα για το Final 4 του Κυπέλλου βόλεϊ (πετοσφαίρισης) Ελλάδας Ανδρών 2019 ο οποίος θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο στην Ιεράπετρα.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης τόνισε:
«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που φιλοξενούμε στην πόλη μας ένα τόσο μεγάλο αθλητικό γεγονός για πρώτη φορά.
Έπειτα και από την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου η Ιεράπετρα θα είναι φέτος η πόλη που θα φιλοξενήσει τον τελικό του κυπέλλου ανδρών στο βόλεϊ, γεγονός που αποδεικνύει για ακόμα μία φορά την έμπρακτη στήριξή μας στον αθλητισμό κάθε είδους.
Προάγουμε τον αθλητισμό με στόχο να προσφέρουμε στους δημότες μας διεξόδους προσωπικής εξέλιξης, ποιοτικής ψυχαγωγία, ατομικής και ομαδικής έκφρασης και να ισχυροποιήσουμε την αθλητική ταυτότητα του Δήμου Ιεράπετρας.
Η διοργάνωση και η διεξαγωγή των αγώνων ενισχύει την εξωστρέφεια του Δήμου μας, βοηθάει στην τουριστική του προβολή και ενισχύει την τοπική οικονομία.
Ευχαριστώ για τη συνεργασία τον πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α» κ. Μάνο Γεωργαλάκη, την πρόεδρο της ομάδας βόλεϊ «ΓΕΙ» κα. Όλγα Κουδουμά, τον πρόεδρο της Εθνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης κ. Γιώργο Καραμπέτσο και τον τεχνικό διευθυντή της Ομοσπονδίας κ. Περικλή Μπακοδήμο.»

Post Top Ad

.............