Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της BioSitia SA στην SIAL-Paris 2018, τη μεγαλύτερη παγκοσμίως έκθεση τροφίμων - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της BioSitia SA στην SIAL-Paris 2018, τη μεγαλύτερη παγκοσμίως έκθεση τροφίμων


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της BioSitia SA στην SIAL-Paris 2018, τη μεγαλύτερη παγκοσμίως έκθεση τροφίμων, που πραγματοποιήθηκε 21-25 Οκτωβρίου 2018 στο εκθεσιακό κέντρο “Parc de Expositions” στο Παρίσι. Οι 7.200 εκθέτες από 119 διαφορετικές χώρες παρουσίασαν τα τρόφιμα του σήμερα και του αύριο στους 160.000 επισκέπτες, στην έκθεση που καθορίζει την παρούσα κατάσταση καθώς και την τάση στην βιομηχανία των τροφίμων παγκοσμίως.


Στα πλαίσια αυτά η BioSitia SA στο κατά κοινής αποδοχής πολύ καλαίσθητο περίπτερό της δέχτηκε καθημερινά εκατοντάδες επισκέπτες που είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα προϊόντα ελαιολάδου του τόπου μας, ενώ είχαν και την δυνατότητα γευσιγνωσίας. Χωρίς καμία εξαίρεση, οι εντυπώσεις που αποκόμισαν οι επισκέπτες στο περίπτερο ήταν άκρως θετικές, τόσο για την υψηλή ποιότητα του ελαιόλαδου όσο και για την καλαίσθητη παρουσίαση και ποικιλία προϊόντων που μπορούν να απευθυνθούν σε κάθε αγοραστικό κοινό. Χαρακτηριστικά θετικά ήταν τα σχόλια διάσημων σεφ και γευσιγνωστών για την πολύ θετική προοπτική στη διεθνή αγορά των προϊόντων μας.

Η εικόνα αυτή επιβεβαιώθηκε και από τα δεκάδες επιχειρηματικά ραντεβού που πραγματοποιήθηκαν τόσο με σημαντικούς επιχειρηματίες όσο και με εκπροσώπους μεγάλων εταιριών εμπορίας ελαιολάδου παγκοσμίου εμβέλειας, που επιβεβαίωσαν την στροφή του ενδιαφέροντος στο ποιοτικό Κρητικό ελαιόλαδο και ειδικά το PDO Sitia. Αναζητώντας αξιόπιστο συνεργάτη στην Κρήτη που θα μπορεί να διασφαλίσει όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές με αξιοπιστία και εμπιστοσύνη, διαπίστωσαν ότι η BioSitia SA μπορεί να καλύψει κάθε σοβαρό εγχείρημα ανοίγματος των προϊόντων μας στη διεθνή αγορά.


Μετά από αυτή την πολύ σημαντική συμμετοχή στην έκθεση SIAL-Paris 2018, η BioSitia SA διαβλέπει με αισιοδοξία το επόμενο διάστημα την ανάπτυξη και σύναψη συμφωνιών που θα φέρουν τα προϊόντα του τόπου μας στο διεθνές προσκήνιο και στη θέση που τους αξίζουν. Η BioSitia SA συνεχίζει άοκνα την προσπάθεια αυτή, με όλα τα θετικά συνεπακόλουθα για την προοπτική της εταιρία και τους ελαιοπαραγωγούς, μια και πιστεύει ακράδαντα στις δυνατότητες του τόπου μας και των ανθρώπων του.


Post Top Ad

.............