12ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αλιείας με Φελλό στο Ηράκλειο - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

12ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αλιείας με Φελλό στο Ηράκλειο

Εκ μέρους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας σας καλωσορίζω στο 12ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αλιείας με φελλό στην Πανέμορφη Κρήτη μας και συγκεκριμένα στο μαγικό και κοσμοπολίτικο Ηράκλειο.

Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς να καλωσορίζουμε την Εθνική Ομάδα αλλά και δυο συλλόγους κάθε χώρας μέλους της Fips-M στην πρώτη μας διοργάνωση στο συγκεκριμένο άθλημα
Τα τελευταία χρόνια γίνεται μια υπερπροσπάθεια να αναπτυχθεί όχι μόνο η Αλιεία με Φελλό αλλά στο σύνολο της η Αθλητική Αλιεία κάτι που και με αφορμή αυτή τη διοργάνωση βλέπουμε σιγά σιγά να έχει αποτελέσματα χάρη στην υπερπροσπάθεια όλων των υπευθύνων τομέα , και σαν ΕΟΥΔΑ τους ευχαριστούμε για αυτό.
Εκ μέρους του ΔΣ της ΕΟΥΔΑ θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους σας , καλή επιτυχία , καλή διαμονή και καλές ψαρευτικές εμπειρίες πάντα σε ένα πνεύμα , φιλίας, αδερφοσύνης και “Fair Play” μεταξύ όλων των αποστολών.
Οργανωτικό Σύστημα Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος
Σύμφωνα και με τον κανονισμό της Fips-m, η Εθνική ομάδα και μέχρι δύο σύλλογοι, μπορούν να εκπροσωπήσουν κάθε χώρα στο 12ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αλιείας με φελλό. Το Πρωτάθλημα γίνεται από κοινού και για εθνικές αλλά και για συλλόγους βάση κανονισμού Fips-m  .
Ελληνική Ομοσπονδία Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας
Διεύθυνση :  Ευρυδάμαντος 40, Αθήνα  Τκ : 117 45
Τηλέφωνο : +30 21 0981 9961
Email: info@eoyda.gr


12ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αλιείας με Φελλό στο Ηράκλειο

Post Top Ad

.............