Την ανάγκη επανασύστασης δημοτικής αστυνομίας στον δήμο Σητείας αναδεικνύει ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος δήμου Σητείας Νίκος Καραμανωλάκης - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Την ανάγκη επανασύστασης δημοτικής αστυνομίας στον δήμο Σητείας αναδεικνύει ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος δήμου Σητείας Νίκος Καραμανωλάκης


Την ανάγκη επανασύστασης δημοτικής αστυνομίας στον δήμο Σητείας αναδεικνύει για ακόμα μια φορά ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος δήμου Σητείας Νίκος Καραμανωλάκης με αφορμή δηλώσεις του δημάρχου Ιεράπετρας κ. Καλαντζάκη, όπου αναφέρει την επανίδρυση της συγκεκριμένης υπηρεσίας, και η λάθος απόφαση - κίνηση να διαλυθεί.

Όπως παραθέτει στο κείμενο του ο κύριος Καραμανωλάκης (ο Δήμαρχος Ιεράπετρας (https://www.ierapetra.gov.gr/…/synantisi-me-dimotiki-astyn…/) λέει ότι: «Από την πρώτη στιγμή ως δημοτική αρχή στηρίξαμε τη λειτουργία της Δημοτικής Αστυνομίας στην Ιεράπετρα.
Επανασυστήσαμε το Αυτοτελές Τμήμα Δημοτικής Αστυνομίας, το οργανώσαμε, εξοπλίσαμε νέο γραφείο και προμηθευτήκαμε νέο περιπολικό όχημα.
Στόχος μας δεν είναι η επιβολή προστίμων αλλά η σωστή ενημέρωση των δημοτών και η διατήρηση του σεβασμού στο συνάνθρωπο, στους νόμους και στη δημόσια περιουσία. )



Κατανοώντας τα προβλήματα υποστελέχωσης του τμήματος συνεχίζουμε να στηρίζουμε τη μεγάλη προσπάθεια του κ. Γαϊτανάκη (σημ.:ο ένας και μοναδικός υπάλληλος) για τη διατήρηση της τάξης σε έναν συνεχώς αναπτυσσόμενο δήμο με πολλά χωριά.»

Παλαιότερα δε ο Δήμαρχος έλεγε ότι (https://flashnews.gr/…/shmantiko-ergo-apo-th-dhmotikh-astyn…) <<η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Ιεράπετρας έχει να επιδείξει ένα σημαντικό έργο βοηθώντας καθοριστικά τον Δήμο σε καίριους τομείς αρμοδιοτήτων του, όπως η προστασία του περιβάλλοντος, ο έλεγχος για την τήρηση του κανονισμού καθαριότητας, ο έλεγχος για την παράνομη στάθμευση και το κυκλοφοριακό, η αποτροπή αυθαίρετων καταλήψεων κοινόχρηστων χώρων κ.α. η Δημοτική Αστυνομία συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην βελτίωση της ποιότητας ζωής και των όρων διαβίωσης στα πλαίσια της καθημερινότητας>>. Εμείς εδώ, το ΛΑΘΟΣ της μη επανίδρυσης, θα το βλέπουμε συνεχώς μπροστά μας!!

Post Top Ad

.............