Ευχαριστήριο προς τον αιδεσιμότατο πατέρα Γεώργιο Χριστοδουλάκη - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Ευχαριστήριο προς τον αιδεσιμότατο πατέρα Γεώργιο Χριστοδουλάκη

Το εκκλησιαστικό συμβούλιο και όλοι οι ενορίτες του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Μυρσίνης Σητείας θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον απερχόμενο ιερέα μας πατέρα Γεώργιο Χριστοδουλάκη και την πρεσβυτέρα Καλλιόπη Χριστοδουλάκη για τα είκοσι επτά έτη διακονίας τους στην ενορία μας.


Ο πατήρ Γεώργιος Χριστοδουλάκης από την Τουρλωτή, ζωγράφος, ξυλογλύπτης, συλλέκτης, με πολλά ακόμα ταλέντα και μεράκι σε κάθε του δραστηριότητα, όλα αυτά τα χρόνια υπηρέτησε με αγάπη, πίστη και αφοσίωση ως εφημέριος την ενορία του Αγίου Γεωργίου. Σε κάθε τακτική ή έκτακτη ανάγκη των ενοριτών και προσκυνητών ήταν πάντα παρών με προθυμία και ανιδιοτέλεια. Με τη συνδρομή της ακούραστης συζύγου του Καλλιόπης, διατήρησε ως κόσμημα τον ενοριακό ναό του Αγίου Γεωργίου, λειτούργησε συστηματικά όλα τα ξωκκλήσια της περιφέρειας Μυρσίνης και φρόντισε κάθε ναό χωριστά με έργα καθαριότητας, συντήρησης και ανακαίνισης. Ακόμα, με δικά του έξοδα και προσωπική εργασία, οικοδόμησε εκ βάθρων και κόσμησε το περικαλλή ναό της Αγίας Καλλιόπης. Τέλος, από το 2010 και εξής, αν και συνταξιούχος και με βεβαρημένη υγεία, υπερέβαλε εαυτόν εξακολουθώντας ανελλιπώς να υπηρετεί την ενορία του Αγίου Γεωργίου μέχρι και σήμερα στα 86 του χρόνια.
Για τη μακρόχρονη εκ βαθέων διακονία, ευχαριστούμε από καρδιάς, στέλνουμε την αγάπη μας και προσευχόμαστε ο Κύριος να σας ευλογεί και να σας φυλάει εις έτη πολλά!


Σεπτέμβριος 2018

Το εκκλησιαστικό συμβούλιο
και η ενορία του Αγίου Γεωργίου Μυρσίνης

Post Top Ad

.............