Έκρηξη σε κάδο σκουπιδιών στην Σητεία απο φιάλη που είχαν πετάξει εντός του - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Έκρηξη σε κάδο σκουπιδιών στην Σητεία απο φιάλη που είχαν πετάξει εντός του

Σε άμεσο κίνδυνο τέθηκε η ζωή δυο εργατών καθαριότητας που συνόδευαν το απορριματοφόρο της ανακύκλωσης του δήμου Σητειας.
Κρούσματα βανδαλισμών, και κλοπών  τον τελευταίο καιρό ανησυχούν και προβληματίζουν τους υπεύθυνους του δήμου Σητείας.


Επικοινωνήσαμε με τον υπεύθυνο αντιδήμαρχο πολιτικής προστασίας και καθαριότητας κύριο Κοζυράκη όπου μας ανέφερε την έντονη στενοχώρια του καθώς επίσης και την αγανάκτηση του για τα φαινόμενα παραβατικότητας που αναπτύσσονται έντονα τον τελευταίο καιρό στην Σητεία.
Η ασφάλεια των πολιτών, είναι πρώτιστη ανάγκη, η συμπεριφορά των μελών μιας οργανωμένης κοινωνίας διαμορφώνει τις καλύτερες συνθήκες ζωής.

Ο κύριος Κοζυράκης όπως μας ανέφερε προτίθεται να μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα της πόλης όπου και θα καταθέσει μήνυση κατά αγνώστου.


Ο Υπεύθυνος αντιδήμαρχος έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο φέισμπουκ 

Δυστυχώς εκτός απο εκείνους τους συμπολίτες μας που αδιαφορούν για την καθαριότητα του Δήμου,που αφήνουν όπου τους βολεύει τα απορρίμματα τους,που δημιουργούν μικρές χωματερές, που αφήνουν σακούλες απορριμάτων έξω από τους κάδους αλλά και που δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα στην προσπάθεια που κάνει ο δήμος για σωστή ανακύκλωση, έχουμε και εκείνους τους ασυνείδητους και επικίνδυνους για την ασφάλεια την υγεία ακόμα και για την ζωή των εργαζόμενων και των πολιτών. 

Μέσα σε κάδο ανακύκλωσης τοποθέτησαν φιάλη με αγνώστου ταυτότητας αέριο επιμελώς καλυμμένη με ανακυκλώσιμα, με αποτέλεσμα κατά την αποκομιδή να γίνει μικρή έκρηξη συνοδευόμενη απο αέρια τα οποία εισέπνευσαν οι δυο εργαζόμενοι της υπηρεσίας με συνέπεια να παρουσιάσουν έντονα αναπνευστικά προβλήματα. Ο ένας υπάλληλος νοσηλεύεται προληπτικά στο νοσοκομεία ενώ ο δεύτερος με λιγότερα προβλήματα πήγε στο σπίτι του.

Το θέμα της απαράδεκτης και ύποπτα επικίνδυνης συμπεριφοράς ορισμένων δεν είναι υπόθεση μονο της δημοτικής αρχής. Είναι υπόθεση όλων μας και ως τέτοια πρέπει να την αντιμετωπίσουμε. Καμιά πλέον δικαιολογία καμιά πλέον ανοχή.


ΝΙΚΟΣ ΚΟΖΥΡΑΚΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ







Post Top Ad

.............