Νέο website για το Elounda Bay Palace από την Eyewide Digital Marketing Agency - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Νέο website για το Elounda Bay Palace από την Eyewide Digital Marketing Agency


Η πολύχρονη συνεργασία της Eyewide Digital Marketing Agency με το πολυτελές θέρετρο Elounda Bay Palace του ομίλου Μαντωνανάκη στην Ελούντα συνεχίζεται, μέσα από τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του νέου responsive website για το γνωστό resort. Τόσο η ιδιαιτερότητα του προορισμού, όσο και οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχει το ξενοδοχείο κατέστησαν το project ακόμη πιο απαιτητικό, με όλους τους συνεργάτες να εστιάζουν στα δυνατά σημεία και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά του, ώστε να προβληθεί με τον καλύτερο τρόπο. Με την τεχνογνωσία “responsive design” που επιτρέπει να εμφανίζεται σωστά σε όλες τις συσκευές και με σύγχρονο σχεδιασμό που εναρμονίζεται με τη φιλοσοφία του ξενοδοχείου, το νέο eloundabay.gr είναι online. Μπορείτε να περιηγηθείτε στις εγκαταστάσεις του Elounda Bay Palace, να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες, τον προορισμό αλλά και τις ειδικές προσφορές του ξενοδοχείου. Επίσης, μέσα από το νέο website μπορείτε να κάνετε εύκολα online κράτηση σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον.


Η Eyewide προσφέρει εκτός από το web design και άλλες υπηρεσίες στα ξενοδοχεία του Ομίλου Μαντωνανάκη. Η εταιρεία έχει αναλάβει το Performance Marketing (Google AdWords campaings, Yandex κτλ.), το SEO (Search Engine Optimization), το Email Marketing και την τεχνική ανάλυση για όλες τις παραπάνω υπηρεσίες.



ELOUNDA BAY PALACE
Το Elounda Bay Palace βρίσκεται σε μια μαγευτική τοποθεσία στη γραφική Ελούντα, σε μια όαση φυσικής ομορφιάς, ιστορίας και πολιτισμού στη βορειοανατολική ακτή της Κρήτης. Σε ένα γαλήνιο σκηνικό µε μαγευτική θέα στον κόλπο του Μεραμβέλου, χτισμένο σε µια καταπράσινη έκταση 80 στρεμμάτων, αποτελεί ένα πραγματικό καταφύγιο ηρεμίας και χαλάρωσης που θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας. Το βραβευμένο πολυτελές θέρετρο Elounda Bay Palace συνδυάζει τη γοητεία της Κρήτης και τη μοναδική φιλοξενία με τις εξατομικευμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, προσφέροντας αξέχαστες διακοπές σε ένα περιβάλλον ανεπιτήδευτης πολυτέλειας και άνεσης.



EYEWIDE DIGITAL MARKETING AGENCY
H Eyewide Digital Marketing Agency - με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης - δραστηριοποιείται στην φιλοξενία, κατασκευή, ανάπτυξη και προώθηση δυναμικών ιστοσελίδων κυρίως στον ξενοδοχειακό κλάδο. Διαθέτει πάνω από 10 χρόνια εμπειρία στο Digital Marketing και αντιμετωπίζει σφαιρικά και με επαγγελματισμό το κάθε project που αναλαμβάνει, σχεδιάζοντας ανταγωνιστικές στρατηγικές και παρέχοντας μετρήσιμα αποτελέσματα. Πρόσφατα η Eyewide διακρίθηκε ως Best Hotel Digital Marketing Agency στην Ελλάδα, και απέσπασε άλλα δύο βραβεία στα Greek Hospitality Awards 2018.

Post Top Ad

.............