To My Greek Friend στο πλευρό των «Άνω Κάτω» στο 8ο Κυνήγι Θησαυρού Παραλίας - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

To My Greek Friend στο πλευρό των «Άνω Κάτω» στο 8ο Κυνήγι Θησαυρού Παραλίας

Το My Greek Friend ήταν περήφανος Χρυσός Χορηγός στο 8ο Κυνήγι Θησαυρού Παραλίας που πραγματοποιήθηκε στις 22/07/2018 στην Δημοτική Πλαζ Καρτερού.
Η φετινή διοργάνωση του Κυνηγιού Παραλίας που έγινε από την ομάδα «Άνω Κάτω» με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου, παρόλη την πολύ υψηλή θερμοκρασία που επικρατούσε, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με πάνω από 250 συμμετέχοντες από διάφορες ομάδες.
Νικητής ήταν η ομάδα των «Μωροτζίνιους» οι οποίοι κέρδισαν και το μεγάλο βραβείο, προσφορά του My Greek Friend, μιας μονοήμερης εκδρομής στην Σαντορίνη για 10 άτομα, συνολικής αξίας 1.500€.

Προσθήκη λεζάντας


Λίγα Λόγια για το My Greek Friend
Το My Greek Friend ξεκίνησε την λειτουργία του το 2014 και έκτοτε έχει ως στόχο την δημιουργία εξατομικευμένων πακέτων διακοπών για όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα. Απευθύνεται τόσο σε Έλληνες όσο και σε κατοίκους του εξωτερικού οι οποίοι επιθυμούν να εξερευνήσουν τον μοναδικό πλούτο της Ελλάδας.
Ορισμένες από τις υπηρεσίες που προσφέρει το My Greek Friend είναι η διαμονή σε ξενοδοχεία, ενοικίαση αυτοκινήτων, μεταφορές καθώς και εκδρομές. Το My Greek Friend διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από διαθέσιμες επιλογές που ανταποκρίνονται σε κάθε οικονομική δυνατότητα.
Όσοι αναζητούν τον επόμενο προορισμό για τις καλοκαιρινές τους διακοπές μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του My Greek Friend: www.mygreekfriend.travel και να ενημερωθούν για τις τρέχουσες προσφορές ή να επικοινωνήσουν με την ομάδα του My Greek Friend για πιο εξατομικευμένες υπηρεσίες.

Post Top Ad

.............