Reggae Vibes Music Festival στις 18 Αυγούστου 2018 για 12η χρονιά στην παραλία του Αλμυρού στον Άγιο Νικόλαο - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Reggae Vibes Music Festival στις 18 Αυγούστου 2018 για 12η χρονιά στην παραλία του Αλμυρού στον Άγιο Νικόλαο

Reggae Vibes Music Festival στις 18 Αυγούστου 2018 για 12η χρονιά στην παραλία του Αλμυρού στον Άγιο Νικόλαο μετά τις 9 το βράδυ. Ένα μαγευτικό βράδυ σε μια ονειρεμένη παραλία με reggae, dub & dancehall ήχους και μουσική. Φέτος ξανά κοντά μας, μετά από εννέα χρόνια και για να γιορτάσουν τα 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας θα είναι οι ZION TRAIN full band. Το μοναδικά δυναμικό onstage dub mixing, τα τρομερά πνευστά και τα εξαιρετικά φωνητικά δίκαια τους έχουν δώσει το χαρακτηρισμό ως ένα από τα πιο ιδιαίτερα live dub acts του κόσμου. Για πρώτη φορά στη Κρήτη έρχονται οι GOBEY & P-GIAL full band. Βασικά μέλη των Balkan Riddims υπόσχονται με την πενταμελή πάντα τους να μας απογειώσουν με κλασσικά reggae κομμάτια καθώς και δικές τους μουσικές συνθέσεις. 


Μαζί μας ο καταξιωμένος Έλληνας παραγωγός με τις περισσότερες συμμετοχές στα ευρωπαϊκά φεστιβάλ της dub μουσικής PROFESSOR SKANK. Παρέα στο μικρόφωνο ο αγαπημένος από τους Imam Baildi o Mc YINKA. Φυσικά, δε θα μπορούσαν να λείπουν οι BIG SHINE και DIGITAL MONK από τους Skg’s Dub Alliance για να μας ξεσηκώσουν με τα δυνατά μπάσσά τους και τους τριπλούς χρόνους στο μικρόφωνο! Τον παλμό και φέτος στο φεστιβάλ θα δώσουν η ομάδα αφρικανικών κρουστών Djembe ΕΝ ΡΥΘΜΩ, καθώς και η UGA με το φανταστικό breakdance show τους. Τη βραδιά ανοίγουν με dj’s set ο DADDY VERTIGO και ο dj TZINAS. 


Το φεστιβάλ μουσικής Reggaevibes μετά από ένδεκα χρόνια πορείας, αποτελεί πλέον θεσμό για τους οπαδούς της reggae και dub μουσικής όχι μόνο στην Κρήτη αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Συνοδοιπόροι σ’ αυτό το υπέροχο μουσικό ταξίδι είναι η Ένωση Γονέων και Φίλων Α.μ.ε.Α. Μεραμβέλλου με τον ακούραστο πρόεδρο Γιώργο Μαυροφόρο και την πάντα δραστήρια γραμματέα Μαριάννα Διαμαντοπούλου. Εμπνευστής, θεμελιωτής και καλλιτεχνικός επιμελητής του φεστιβάλ είναι ο «Professor Skank», ο δικός μας Στέφανος Πατεράκης, επίσημα αναγνωρισμένος ως ο πρώτος Dub παραγωγός της χώρας μας με διεθνή παρουσία στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά φεστιβάλ και τη δουλειά του να εξάγεται σε Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες. 


Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις εισιτηρίων μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.reggaevibes.gr και την επίσημη σελίδα στο Facebook: Reggaevibes Music Festival Ώρα προσέλευσης: 21:00 / Τιμή εισόδου: 15€ / Προπώληση on line εισιτήριων: 10€

Post Top Ad

.............