Οι Αποδιοργανωμένες υπηρεσίες του δήμου Σητείας - του Κώστα Μιχελάκη - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Οι Αποδιοργανωμένες υπηρεσίες του δήμου Σητείας - του Κώστα Μιχελάκη

Γράφει ο Κ. Μιχελάκης σύμβουλος κοινοτικού διαμερίσματος Σφάκας.


Ένα χρόνο ακόμη θα υπομένουν το βάσανο τους οι δημότες από τις ξεχαρβαλωμένες υπηρεσίες. Συγκεκριμένα, εγώ ο ίδιος, ως δημότης του και εκλεγμένος σύμβουλος του τοπικού συμβουλίου Σφάκας, με την παράταξη Σητείας Δήμος Αλλάζει ναι αλλάζει αλλά προς το χειρότερο. 



Για την απόδειξη αυτών αναφέρω τα κάτωθι:




Α) έγγραφο της ΔΕΥΑΣ που εστάλη στο κοινοτικό γραφείο και το συμβούλιο να επισημαίνει τα σημεία όπου τα ομβρια νερά λιμνάζουν και γίνονται επικίνδυνα τους χειμερινούς μήνες, ένα χρόνο και πλέον που η απάντηση εστάλη στην υπηρεσία ΔΕΥΑΣ, δεν λάβανε κανένα μέτρο και δεν έγινε καμία ενέργεια, εγώ ως ιδιώτης που αντιμετωπίζω το πρόβλημα αυτό υπέβαλα νέα αίτηση στις 26/03/2018 με ΑΠ822 για να ενεργοποιηθεί η απόφαση του τοπικού συμβουλίου αλλά δεν βρέθηκε καν το έγγραφο στην αρμόδια αυτή υπηρεσία έχουν περάσει ήδη 3μιση μήνες από την υποβολή της αίτησης και δεν εμφανίσθηκε κανείς παρά τις συνεχόμενες τηλεφωνικές παρεμβολές μου, φανταστείτε ένας δημότης τι μπορεί να πετύχει μόνος του από τέτοιες υπηρεσίες την πλήρη απαξίωση μόνο.



Β) αποκομιδη απορριμμάτων από την αρμόδια αντιδημαρχία του κ. Κοζυράκη κατόπιν τηλεφωνικών μου παρεμβολών μου ότι το απορριμματοφόρο το οποίο εξυπηρετεί την κοινότητα Σφάκας δεν είναι συνεπής στις υπηρεσίες του Αγρόν ηγόρασε ο ίδιος και ο πρόεδρος της τοπικής κοινωνίας δεν κάνει συμβούλια για να εκφράσουμε τις απόψεις και προτάσεις μας, ούτε ασχολείται καν για την περιοχή της μεσοχωριάς (πάνω χωριό), όπου οι δημότες όλων των ηλικιών που διαμένουν εκεί είναι υποχρεωμένοι να κουβαλούν τα απορρίμματα τους τουλάχιστον 350 μέτρα για να βρουν κάδο για να τα αποθέσουν. 

Οι εργαζόμενοι στο απορριμματοφόρο ισχυρίζονται ότι δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν και να τα μαζεύουν οι ίδιοι ενώ αντίθετα έχουν χρόνο να κάθονται και να απολαμβάνουν το πρωινό τους σε χώρο ιδιωτικό και απαγορευμένο πάνω από 30 λεπτά. έχω κάνει γι'αυτό εγγραφές αναφορές με ημέρες και ώρες αναλυτικά στον Δήμο αλλά και τηλεφωνικές παρεμβολές και στον ίδιο τον Δήμαρχο και αντιδήμαρχο στον νυν αλλά και στον πρόσφατα απερχόμενο κ Χατζηνάκη αλλά φωνή βουόντων εν τη έρημο. Με συζητήσεις με τους συγχωριανούς μου στα καφενεία για το πρόβλημα της μεσοχωριάς νιώθουν αγανάκτηση και θυμό μου είπαν εμείς είχαμε δικό μας φορτηγάκι και κάδους τους οποίους χρησιμοποιούσαμε για την εξυπηρέτηση μας και αυτά τα εργαλεία μας τα πήρε ο δήμος και από τότε τρέχουμε και δεν φτάνουμε. 

Νιώθω υποχρέωση προς τους συνδημότες αφού με εξέλεξαν στο τοπικό συμβούλιο να τους υπερασπίζομαι και να τους βοηθάω όσο γίνεται παρά τις συνθήκες αυτές.
Ας ανοίξουν τα μάτια και αυτιά τους οι κύριοι Κοζυράκης και ο νεοδιορίστος κ Λογκάκης.



Γ) Για την υπηρεσία δόμησης (πολεοδομία) εδώ να δεις τι γίνεται δεν υπάρχει δημότης να μην έχει να πει κάτι αγανακτισμένος με τον προϊστάμενο της δεν μπορούν να βρουν άκρη σε κανένα θέμα τους και εδώ υπομονή συνδημότες φάγαμε τον γάιδαρο θα φάμε και την ουρά. Ξεκίνησε ένας νέος φορέας με νέους ανθρώπους με γνώση αλλά και θέληση να βοηθήσουν αυτό τον έρημο δήμο μας που 7μίση χρόνια μόνο απραξία και αδιαφορία προσέφερε και προσφέρει στους δημότες του .


Ο αναφερων Κ.Μιχελακης σύμβουλος κοινοτικού διαμερίσματος Σφάκας

Post Top Ad

.............