Οι πρώτοι τίτλοι σπουδών στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας «Άγιος Ανδρέας ο Κρήτης» - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Οι πρώτοι τίτλοι σπουδών στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας «Άγιος Ανδρέας ο Κρήτης»


Τους πρώτους τίτλους σπουδών σε δύο σπουδαστές της χορηγεί η αναγνωρισμένη από το κράτος Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας «Άγιος Ανδρέας ο Κρήτης», μόλις πέντε χρόνια μετά την ίδρυσή της.


Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 10 Ιουλίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του «Κέντρου Πολιτιστικής και Κοινωνικής Μέριμνας» της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας, όπου και βρίσκονται τα διδακτήρια της Σχολής στην πολη της Ιεράπετρας. Συμμετείχαν οι σπουδαστές Κωνσταντίνος-Στυλιανός Αγγελής του Γεωργίου στις Διπλωματικές εξετάσεις και Εμμανουήλ Αρώνης του Ιωάννου στις Πτυχιακές εξατάσεις, οι οποίοι αρίστευσαν και έλαβαν το Δίπλωμα και το Πτυχίο αντίστοιχα με βαθμό «Άριστα» (10,0).


Στις εξετάσεις παρέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος,  ο οποίος  καλωσόρισε τα Μέλη της Επιτροπής των Απολυτηρίων Εξετάσεων, που ορίστηκε με σχετική Απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Στην Επιτροπή προήδρευσαν ο κ. Ιωάννης Αρώνης, Διευθυντής της Σχολής, για το Δίπλωμα, και ο π. Νικόλαος Αλεξάκης, Καθηγητής και Έφορος της Σχολής στην πόλη της Σητείας, για το Πτυχίο, και συμμετείχαν ως μέλη οι Καθηγητές Βυζαντινής Μουσικής κ. Ιωάννης Δαμαρλάκης, κ. Δημήτριος Γιακουμάκης και κ. Ευάγγελος Φραγκούλης, και ο κ. Ιωάννης Λυγεράκης, ενώ ως εκπρόσωπος του ΥΠ.ΠΟ.Α. παρέστη ο π. Θεολόγος Καλαφατάκης, Καθηγητής του 1ου Γενικού Λυκείου Ιεράπετρας.


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Κύριλλος, εξ ονόματος όλων των παρισταμένων, συνεχάρη εγκάρδια  τους δύο άξιους σπουδαστές της Σχολής και τους ευχήθηκε καλή διακονία στο ιερό Αναλόγιο.

Post Top Ad

.............