Συνάντηση Μουσικών της Κρήτης και της Βιέννης στην Πραισό του δήμου Σητείας σήμερα Παρασκευή 13 Ιουλίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Συνάντηση Μουσικών της Κρήτης και της Βιέννης στην Πραισό του δήμου Σητείας σήμερα Παρασκευή 13 Ιουλίου



Σήμερα Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018 θα πραγματοποιηθεί μια σημαντική μουσική πολιτισμική παρέα στην Πραισό του δήμου Σητείας με την συμμετοχή διεθνές φήμης μουσικών και καθηγητών ξένων πανεπιστημίων μαζί με συντοπίτες μουσικούς, το ρεπερτόριο όλων θα είναι κρητικιά, ρεμπέτικα και πολλά παραδοσιακά από διάφορες χώρες της Ευρώπης.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΙΑ ΠΑΡΌΜΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ


Απο την συνάντηση μουσικολόγων καθηγητών και φοιτητών του πανεπιστημίου της Βιέννης που ηρθαν για να μελετήσουν και να καταγράψουν καλιτέχνες της κρητικής μουσικής παλιούς και νέους αλλά και παραδοσιακό υλικό ηθη και εθιμα κ.λ.π. . Το υλικό της μελέτης και των καταγραφών θα αρχειοθετηθεί στο παλαιότερο μουσικό αρχείο πού βρισκετε στην Βιέννη Αυστρία. .Τους φιλοξενήσαμε στον χώρο της Αγίας Μαγδαληνής στην χανδρού υστερα απο πρόταση του φίλου του Τίτο κοκολάκη και προέδρου του πολιτιστικού Συλόγου Ινίου Μοναστηράκι . Ευχαριστούμε τόσο εγώ οσο και η σύζηγος μου Μαγδαλήνη τον φίλο τον Τίτο αλλά και ολο το Δ.Σ.του πολιτιστικού Συλόγου για την εμπιστοσύνη τους και τιμή μας που τους φιλοξενησαμε στόν δικό μας χώρο πού εγινε αυτή η σπουδαία καταγραφή.!!!


Για τη ιστορία ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στο κάλεσμα μας οι παρακάτω καλιτέχνες και τοσο ο Πρόεδρος Τίτος ο Κοκολάκης και το Δ.Σ. Ινίου οσο και εγω προσωπικά ως Νίκος Μαθιουδάκης τους ευχαριστούμε θερμά.
Στην Λύρα : Γεώργιος Λουλάκης η Γιαχνής Γιαννης Καδιανάκης Ζαχαρίας Μελεσανάκης Στέφανος Μεσαριτάκης Κωστής Κακουδάκης Μαρινος Πλευράκης Κωστής Σαριδάκης Γεώργιος Γλυκοκόκαλος θάνάσης Σημαντηράκης Μανώλης Σημαντηράκης Χαραλαμπος Σφακιανάκης Λούτα : Χαράλαμπος Κασαπάκης Μιχάλης Πετσάκης Νίκος κρουσταλάκης Στέλιος Παπαδάκης η μανιάς Γιάννης Ζαμπουλάκης Λευτέρης Δαγκωνάκης Μαντολίνο : Μανωλης Παπουτσιδάκης Μαρίνος Μανιώρος Κιθάρα: θανάσης Μαρίνης




Συνάντηση Μουσικών της Κρήτης και της Βιέννης στην Πραισό του δήμου Σητείας σήμερα Παρασκευή 13 Ιουλίου

Post Top Ad

.............