Με επιτυχία η Ημερίδα με θέμα «Από την οικονομική κρίση στην ανάπτυξη του ανθρωπισμού - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Με επιτυχία η Ημερίδα με θέμα «Από την οικονομική κρίση στην ανάπτυξη του ανθρωπισμού

Με απόλυτη επιτυχία και αμείωτο το ενδιαφέρον το παρευρισκόμενων, ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι της Παρασκευής η Ημερίδα με θέμα: «Από την οικονομική κρίση στην ανάπτυξη του ανθρωπισμού – Ευκαιρίες, προτάσεις και δυναμικές» που διοργανώνει ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου και η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, στο Ηράκλειο.


Τις εργασίες της Ημερίδας άνοιξε ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκη, ο οποίος αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που υλοποιούνται στην Π.Ε. Ηρακλείου. Αμέσως μετά, η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής πολιτικής της Περιφέρειας Κρήτης Θεανώ Βρέντζου ανέπτυξε τις δράσεις της Περιφέρειας σε ολόκληρη την Κρήτη, ενώ ακολούθησαν τοποθετήσεις μέσω Skype από τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, τον Αναπληρωτή Δήμαρχο Λαρισαίων Γιώργο Σούλτη, καθώς και εκπροσώπων των Δήμων της Π.Ε. Ηρακλείου και Ρεθύμνης.




Στο δεύτερο μέρος της Ημερίδας, τον λόγο έλαβε η Καθηγήτρια και κάτοχος της έδρας Jean Monnet Ντανιάλα – Μαρία Μαρούδα, η Καθηγήτρια της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας Πρόνοιας του Τ.Ε.Ι. Κρήτης Μαρία Παπαδακάκη, η Ψυχολόγος Σοφία Μπαλαμούτσου, καθώς και εθελόντριες από την Γαλλία και την Ισπανία που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε δομές της Κρήτης, μέσα από το πρόγραμμα Erasmus+. 



Ακολούθησαν οι παρουσιάσεις των πλάνων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των εταιρειών Χαλκιαδάκης Α.Ε. από τον Μιχάλη Τζαγκαράκη και ΚΡΙΒΕΚ Α.Ε. από τον Γιώργο Φασουλά, με την Ημερίδα να ολοκληρώνεται με τις τοποθετήσεις των εκπροσώπων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού από τον Ανδρέα Μαμαντόπουλο, του Συλλόγου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και ν.   Ηρακλείου από την Μαίρη Παχιαδάκη, της Ηλιαχτίδας από την Μαρία Ευστρατίου Δουμάνη, του Lions Club από τον Κώστα Νύκταρη, του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων από την Νεκταρία Χανιωτάκη, της λέσχης Heraklion Lions Knosos από την Μαίρη Ζηνώζη και του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου από τον Νικόλα Σπετσίδη.

Τον συντονισμό της Ημερίδας είχε η δημοσιογράφος Ειρήνη Τσάκα.


Post Top Ad

.............