Το συγκινητικό αντίο ενος εξαίρετου καρδιολόγου και της νοσηλεύτριας συζύγου του Νοσοκομείου της Σητείας - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Το συγκινητικό αντίο ενος εξαίρετου καρδιολόγου και της νοσηλεύτριας συζύγου του Νοσοκομείου της Σητείας

Ένα τραγούδι ερμηνευμένο απο τον αείμνηστο Χάρρυ Κλύν έλεγε ( είμαστε πολλοί αλλά είμαστε λίγοι ) Κάπως έτσι συμβαίνει με τον αποχώρηση ενός εξαίρετου καρδιολόγου του κυρίου Μανόλη Σαριδάκη που υπηρετούσε στο Νοσοκομείο Σητείας, καθώς επίσης και της συζύγου του κυρία Σταυρούλα Ξηρογιάννη που εκτελέσουμε χρέη Νοσηλεύτριας στο ίδιο Νοσοκομείο.
Η ολοκλήρωση του εργασιακού τους κύκλου απο το Νοσοκομείο της Σητείας τους οδήγησε σε νέο εργασιακό χώρο τον καθένα, τον δέ γιατρό στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας και την σύζηγο του στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.


Η επαγγελματική τους όμως δράση αφήνει ανεκπλήρωτο κενό τόσο στους συναδέλφους τους όσο και στον εργασιακό τους χώρο δεδομένο των ελλείψεων που υπάρχουν στον κλάδο της Υγείας στο Νοσοκομείο της πόλης της Σητείαςδεδομένο ότι Η Σητεία πλέον μένει με ένα καρδιολόγο ενώ η Ιεράπετρα πλέον με 4.

Με ένα συγκινητικό λόγο ντυμένο απο μαντινάδες σε ένα αποχαιρετιστήριο τραπέζι φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρέτησαν τους δύο συναδέλφους τους.

...Γιατί να είσαι καλός γιατρός αυτό ειναι επιτυχία
Μα το να είσαι Άνθρωπος αυτό είναι όλα τα πτυχία.

Post Top Ad

.............