Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 6 Ιουνίου η αποχαιρετιστήρια γιορτή των μαθητών του σχολικού συγκροτήματος της πρώην Παιδαγωγικής Ακαδημίας Ηρακλείου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 6 Ιουνίου η αποχαιρετιστήρια γιορτή των μαθητών του σχολικού συγκροτήματος της πρώην Παιδαγωγικής Ακαδημίας Ηρακλείου


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το απόγευμα της Τετάρτης 6 Ιουνίου η αποχαιρετιστήρια γιορτή των μαθητών των Σχολείων που συστεγάζονται στο κτήριο της πρώην Παιδαγωγικής Ακαδημίας Ηρακλείου, με τίτλο ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Με πλήθος κόσμου απο γονείς και φίλους, να βρίσκεται απο νωρίς στον προαύλιο χώρο του σχολείου όπου και πραγματοποιήθηκε η γιορτή, οι μαθητές είπαν αντίο με θεατρικά δρώμενα και τραγούδια στην σχολική χρονιά.
Ιδιαίτερη συγκινητική ήταν η στιγμή του αποχαιρετισού απο την πλευρά των δασκάλων στα παιδιά της 6ης τάξης που κλείνουν ένα κεφάλαιο 6 χρόνων στην Παιδαγωγική ακαδημία και ανοίγουν τα φτερά τους με ένα νέο βήμα για τον δρόμο του Γυμνασίου.
Την παρουσίαση της εκδήλωσης είχε η δασκάλα κυρία Ευαγγέλου Στέλλα, ενώ χαιρέτησαν τον κόσμο οι διευθυντές των συστεγαζόμενων σχολείων εύχοντας υγεία και καλό καλοκαίρι.








Post Top Ad

.............