Οι γνωστοί άγνωστοι για 2η φορά βανδάλισαν την αναμνηστική πλακέτα που σηματοδοτεί την αξία της Σητειακής ελιάς που φύτεψε ο πρόεδρος της Ελληνικής δημοκρατίας στην Σητεία - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Οι γνωστοί άγνωστοι για 2η φορά βανδάλισαν την αναμνηστική πλακέτα που σηματοδοτεί την αξία της Σητειακής ελιάς που φύτεψε ο πρόεδρος της Ελληνικής δημοκρατίας στην Σητεία

Οι Βάνδαλοι της Σητείας ξαναέδωσαν το παρόν στην καθημερινότητα της πόλης για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες με την ίδια καταδικαστέα ενέργεια.
Οι γνωστοί άγνωστοι ξήλωσαν για 2η φορά την τιμητική πλακέτα που σηματοδοτεί την αξία της Σητειακής ελιάς που φύτεψε ο πρόεδρος της Ελληνικής δημοκρατίας στην Σητεία.
Στις 27 Νοεμβρίου του 2017 ασέλγησαν την τιμή της πόλης που παλεύει στην καθημερινότητα και την εξωστρέφεια της.


Εναι απορίας άξιο που στα 50 μετρά ενώ υπάρχουν καταστήματα εστίασης δεν έγινε αντιληπτό απο κανένα.
Η ελλιπής αστυνόμευση, αλλά και η έλλειψη βούλησης στην πρόταση μας στις 27 Νοεμβρίου 2017 για χρήση καμερών ασφαλείας πήγε στον αέρα.
Μέσα στα καθημερινά προβλήματα που καλείται ο κάθε πολίτης να αντιμετωπίσει, μέσα στην μοναξιά και στην εσωστρέφεια της σημερινής κοινωνίας, ίσως μια πλακέτα να μην σημαίνει τίποτα.


Δεν παύει όμως να σηματοδοτεί άλλο ένα βήμα αναγνώρισης και προσπάθειας ανάδειξης ενός τόπου που αγωνίζεται απο πολλές πλευρές να προχωρήσει παρακάτω
Άς αναλάβουν τις ευθύνες τους πολίτες και θεσμικοί παράγοντες και ας προσπαθήσουν να απομονώσουν στην επαρχία Σητείας αυτούς που προσβάλουν και δυσκολεύουν την ομαλή λειτουργία μιας οργανωμένης κοινωνίας.



Post Top Ad

.............