Το φωτογραφικό λεύκωμα του Δήμου Αγίου Νικολάου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

Το φωτογραφικό λεύκωμα του Δήμου Αγίου Νικολάου

Τρεις κούτες με λευκώματα παρέλαβε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός και τα πήρε μαζί του για να τα προσφέρει ως δώρα στους δημοτικούς παράγοντες, κατά την παραμονή της Αγιονικολιώτικης αντιπροσωπείας στον αδελφό Δήμο.

Η παρουσίαση του λευκώματος αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες.
Μάλιστα τα πρώτα λευκώματα, δεν τα πήραμε εμείς, αλλά οι αδελφοί του Αγίου Δομετίου. 


Το υλικό καλύπτει φωτογραφικά ολόκληρο το σημερινό Δήμο Αγίου Νικολάου και το ενδιαφέρον είναι ότι χωρίζεται σε δυο ενότητες. Η μια αποτυπώνει νοσταλγικά σε εικόνες την κοινωνική και αισθητική πραγματικότητα μιας εποχής που πέρασε ανεπιστρεπτί, πάνω στην οποία πατήσαμε οι νεώτερες γενιές με την ορμή, τη φιλοδοξία και τα ελλείμματα, για μια καλύτερη ζωή που επίσης παρουσιάζεται μέσα από σύγχρονες φωτογραφίες καταγραφής της σημερινής εικόνας του τόπου μας.

Το λεύκωμα αυτό έρχεται να προστεθεί σε κείνο το πρώτο, που είχε ξεκινήσει να δημιουργείται επί δημαρχίας Γ. Μενεγάκη και εκτυπώθηκε το 2000, μόλις ανέλαβε τότε ο νυν Δήμαρχος Αντώνης Ζερβός.
Έπεται το δεύτερο βιβλίο Ιστορίας του Δήμου Αγίου Νικολάου, το οποίο, πρέπει να είναι στα τελειώματα. Θα είναι άραγε έτοιμο να τυπωθεί το 2019;

Post Top Ad

.............