9 Οθόνες Η/Υ προσέφερε το Δ.Σ της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής τράπεζας στη Σητεία για την κάλυψη αναγκών δημοτικών σχολείων - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

9 Οθόνες Η/Υ προσέφερε το Δ.Σ της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής τράπεζας στη Σητεία για την κάλυψη αναγκών δημοτικών σχολείων


Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης η Παγκρήτια Τράπεζα πρόσφερε 9 οθόνες Η/Υ στον Δημοτικό Οργανισμό Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας  (ΔΟΚΑΣ) προκειμένου να διατεθούν για τις ανάγκες Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Σητείας. Η ενέργεια αυτή έρχεται σε συνέχεια προηγούμενων δωρεών σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές επίσης σε δημοτικά σχολεία της περιοχής της Σητείας. Τις οθόνες παρέλαβε ο αντιδήμαρχος Σητείας και πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ κος Λεωνίδας Τερζής από τον Δ/ντη του υποκαταστήματος Σητείας της Παγκρήτιας Τράπεζας κο Νεκτάριο Ξυπόλιτο. 

Η Παγκρητια έχει δείξει αρκετές φορές το κοινωνικό της πρόσωπο στην περιοχή της Σητείας, με δωρεές υλικοτεχνικού εξοπλισμού στο Αστυνομικό Τμήμα Σητείας και σε Σχολεία της περιοχής, αλλά και με δωρεά χρηματικών ποσών στο Σύλλογο Φίλων ΑΜΕΑ Σητείας. 



Ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας ευχαριστεί το Διοκητικό Συμβούλιο της Παγκρήτιας Συνεταιριστκής Τράπεζας για την προσφορά εννέα (9) οθονών Η/Υ , προκειμένου να διατεθούν για τις ανάγκες των Δημοτικών Σχολείων της Σητείας .

Η ενέργεια αυτή έρχεται σε συνέχεια της τριετούς συνεργασίας του ΔΟΚΑΣ με την Παγκρήτια Τράπεζα για διάθεση υλικού από τα αποθέματα της τράπεζας.
Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συμβολή του Διευθυντή του τοπικού καταστήματος της τράπεζας κυρίου Νεκταρίου Ξυπόλιτου , στην θετική έκβαση της συνεργασίας .


Post Top Ad

.............