Διάκριση καινοτομίας για τουριστικό κατάλυμα της Σητείας στα TOURISM AWARDS 2018 - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Διάκριση καινοτομίας για τουριστικό κατάλυμα της Σητείας στα TOURISM AWARDS 2018


Στο βάθρο των νικητών του χώρου του τουρισμού ανέβηκε η Σητεία με το νεόκτιστο τουριστικό κατάλυμα της οικογένειας Βασιλάκη  “Blue Horizon Villa & Suites”, κερδίζοντας το Bronze  (χάλκινο) βραβείο στην κατηγορία του Καινοτόμου Concept.
Τα Tourism Awards υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ επιβράβευσαν για πέμπτη συνεχή χρονιά επιχειρήσεις  οι οποίες λειτουργούν ως πολύτιμα παραδείγματα αριστείας  που προάγουν την καινοτομία και την ποιότητα στον ελληνικό τουρισμό.



Η σημαντική αυτή διάκριση από έναν τέτοιο θεσμό όπως είναι τα Tourism Awards μας στέλνει ένα μήνυμα αισιοδοξίας ότι κάτι αλλάζει στον τόπο μας από νέους στον χώρο του τουρισμού ανθρώπους, οι οποίοι με καινοτόμες ιδέες και μέσα από μια διαφορετική προσέγγιση δίνουν στο τουριστικό μας προϊόν τη δυναμική που του αρμόζει.



Ελπίζουμε και ευχόμαστε το “Blue Horizon Villa & Suites” να γίνει πρότυπο και παράδειγμα για την ποιοτική τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας αναδεικνύοντας την σε δυναμικό παίκτη αειφόρου ανάπτυξης και ποιοτικού τουρισμού.


Για περισσότερες πληροφορίες : www.tourismawards.gr 

ιάκριση καινοτομίας για τουριστικό κατάλυμα της Σητείας στα TOURISM AWARDS 2018

Post Top Ad

.............