Επίσκεψη Πολιτιστικού Συλλόγου Κορφών στο Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Επίσκεψη Πολιτιστικού Συλλόγου Κορφών στο Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης

Έχοντας  υπόψιν μας την σπουδαιότητα και την ουσιαστική δράση του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας (Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης) και επιθυμώντας να συμβάλλουμε κι εμείς, ως Πολιτιστικός Σύλλογος Κορφών, στο έργο αυτό, καταφέραμε να προσφέρουμε ένα χρηματικό ποσό, το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε. Το ποσό αυτό συγκεντρώθηκε στην εκδήλωση για τη γιορτή Σουλτανίνας 2017.Ευχαριστούμε θερμά την τοπική κοινωνία των Κορφών για την συνεισφορά της, καθώς και όλους τους παρευρισκόμενους για τη συμμετοχή τους στη συγκέντρωση αυτού του ποσού. 

Τα συναισθήματα που βιώσαμε κατά την επίσκεψή μας στο Κέντρο δεν περιγράφονται, μόνο συγκίνηση και ικανοποίηση νιώσαμε, που βοηθήσαμε ελάχιστα. Θα ήταν ευχής έργον, είτε ιδιωτικά είτε συλλογικά, να βοηθάμε τέτοιους φορείς που προσπαθούν να απαλύνουν και να διευκολύνουν τη ζωή μικρών παιδιών που άθελά τους ζουν μακριά από τις οικογένειές τους. Αυτοί οι φορείς καλούνται να παίξουν το ρόλο της οικογένειας, να αγκαλιάσουν και να γεμίσουν με αγάπη τα παιδιά αυτά. Ας αγκαλιάσουμε κι εμείς λοιπόν τα παιδιά αυτά κι ας μάθουμε να είμαστε αλληλέγγυοι κατά δύναμιν. Αρκεί μια μικρή πράξη προσφοράς και αγάπης, για να γεμίσει με χαμόγελα και χαρά αυτά τα μικρά πλασματάκια.
Τέλος να δώσουμε θερμά συγχαρητήρια στον κ. Παπαδάκη, τους συνεργάτες του, αλλά  και στο προσωπικό για το τεράστιο έργο που επιτελούν. Τους ευχόμαστε να συνεχίσουν με την ίδια δύναμη και αγάπη.

Post Top Ad

.............