Eκδήλωση ενημέρωσης για τα συνταξιοδοτικά θέματα, απο το δίκτυο συνταξιούχων σήμερα Πέμπτη 15 Μαρτίου στο Ηράκλειο - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Eκδήλωση ενημέρωσης για τα συνταξιοδοτικά θέματα, απο το δίκτυο συνταξιούχων σήμερα Πέμπτη 15 Μαρτίου στο Ηράκλειο

Το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων (ΕΝΔΙΣΥ), δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα, καλύπτει όλο το φάσμα των Συνταξιούχων, και σκοπό έχει την προάσπιση των συμφερόντων των Συνταξιούχων, που σήμερα αντιμετωπίζουμε την μεγαλύτερη μείωση των συντάξεών μας με αποτέλεσμα τη μετατροπή των συντάξεων σε επιδόματα.


Μέσα στα πλαίσια ενημέρωσης των Πολιτών του Ηρακλείου, το Τμήμα του ΕΝΔΙΣΥ στο Ηράκλειο, οργανώνει εκδήλωση ενημέρωσης για τα συνταξιοδοτικά θέματα, την Πέμπτη 15/3/2018 στις 7.00 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, με θέμα «Περικοπές συντάξεων – Δικαστικοί Αγώνες – Προοπτικές».
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Πρόεδρος του ΕΝΔΙΣΥ, κ. Χατζόπουλος Νίκος, η Γενική Γραμματέας του ΕΝΔΙΣΥ κ. Μουρίκη Πόπη και το μέλος του Δ.Σ. κ. Κολοκοτρώνη Ελένη.
Στην εκδήλωση καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι Συνταξιούχοι, όπως και όλοι οι Συμπολίτες μας. Ειδική Επιτροπή, θα ενημερώνει εξατομικευμένα με σειρά προτεραιότητας. Για την εξατομικευμένη ενημέρωση, θα βοηθήσει η προσκόμιση των Αποφάσεων Συνταξιοδότησης, όπως και Ενημερωτικά Σημειώματα Μαΐου 2016 και Ιουνίου 2017.
Δεν μας χαρίζεται τίποτα. Με αγώνες κερδίζουμε τα δικαιώματά μας.
Ελάτε να ενωθούμε σε κοινούς αγώνες.



Με εκτίμηση



Ο Πρόεδρος του Τμήματος Ν. Ηρακλείου

Ο Αντιπρόεδρος του ΕΝΔΙΣΥ




Μαρής Νίκος (6972 777647)

Σκουλάς Γιώργος (6986 747729)

Post Top Ad

.............