Η νύχτα ήταν λευκή και η Σητεία έλαμψε Αποκριάτικα - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Η νύχτα ήταν λευκή και η Σητεία έλαμψε Αποκριάτικα


Η όμορφη πόλη της Σητείας φόρεσε τα γιορτινά της και υποδέχτηκε τον κόσμο με διάθεση παρέας, με αποκριάτικες δράσεις που κοινό παρανομαστή είχαν να σμίξουν τους Ανθρώπους και να ξεγυμνώσουν... πετώντας μάσκες και άσχημες διαθέσεις... την όμορφη πλευρά που η καθημερινότητα μας κρύβει.
/... Και το κατάφερε. Μια ολόκληρη πόλη έγινε μια παρέα .

Η Λευκή Αποκριάτικη νύχτα που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 16 Φεβρουαρίου έσμιξε τον κόσμο με διάθεση αποκριάτικη.



Εκπτώσεις, μειωμένες τιμές διαμονής στα ξενοδοχεία της πόλης, γιορτινή διάθεση και καλή τσικουδιά.
Ο εμπορικός σύλλογος Σητείας ο οποίος διοργάνωσε για 5η συνεχή χρονιά, την ιδιαίτερα αγαπημένη ''Λευκή Αποκριάτικη Νύχτα'' έδειξε συνδίασε την διασκέδαση με τις αγορές προϊόντων αφού την συγκεκριμένη βραδιά τα καταστήματα κάνουν προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές.
Η κυρία Μάρω Νικητάκη πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Σητείας υπερήφανη ένιωσε τον παλμό της διασκέδασης, όπως και όλος ο κόσμος που συμμετείχε στο αποκριάτικο κλίμα που επικρατούσε στη πόλη.
Μικροί και μεγάλοι ντυμένοι αποκριάτικα συμμετείχαν στις εκδηλώσεις με ανάλογη διάθεση που συνοδεύτηκε και απογείωσε το κέφι απο καλό κρασί και τσικουδια.

Πρόκειται για μια εκδήλωση την οποία έχει πιστέψει ο κόσμος και την περιμένει κάθε χρόνο, δεδομένο ότι πλέον την πόλη επισκέπτοναυι Άνθρωποι που ζούν εκτός Νομού αλλά και Κρήτης και οι οποίοι έρχονται στην Σητεία για να ζήσουν κάτι που συμβαίνει μια φορά τον χρόνο.

Ανοικτά καταστήματα με ψησταριές παντού, τσικνίσματα, κεράσματα, χορός, γλέντι, φιγούρες από κόσμους μαγικούς, ανιματέρ, μασκαράδες και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, συνέθεσαν τη μοναδική''Λευκή Αποκριάτικη Νύχτα''.
Η νύχτα γίνεται μέρα στην Σητεία.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Εμπορικός σύλλογος Σητείας φέτος πρόσφερε εκτός απο τα κεράσματα σε κρασί - ρακή και σουβλάκια και μπύρα προσφορά της Αντιπροσωπίας εμπορίας ποτών και αναψυκτικών Βιτσεντάκης με κόστος 1 ευρώ, αφού τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του συλλόγου φίλων Νοσοκομείου Σητείας.



Ο δήμαρχος Σητείας κύριος Θοδωρής Πατεράκης και η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σητείας κυρία Ελένη Πλατανάκη έδωσαν δυναμικά το παρόν στηρίζοντας τις εκδηλώσεις που σμίγουν τον κόσμο και προάγουν τον πολιτισμό.
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και ο περιφεριακός σύμβουλος Λασίθίου κύριος Γιώργος Ζερβάκης όπου διασκέδασε με την οικογένεια του.






























Post Top Ad

.............