Ένα ακόμα εργαστήριο δημιουργικής ανακύκλωσης στον Ε.Σ.Δ.Α.Κ. την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Ένα ακόμα εργαστήριο δημιουργικής ανακύκλωσης στον Ε.Σ.Δ.Α.Κ. την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου


Ένα ακόμα εργαστήριο δημιουργικής ανακύκλωσης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 και την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018, στα γραφεία του Ενιαίου Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης (Ε.Σ.Δ.Α.Κ.), στην λ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 22 & Σκουλάδων (3ος όρ.), από τις 17:30 έως τις 20:30.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε ενήλικες και κατ’ εξαίρεση σε παιδιά άνω των 10 ετών εφόσον συνοδεύονται, διοργανώνεται από την Όλγα Χρήστου και η συμμετοχή σε αυτό είναι δωρεάν.



Στο συγκεκριμένο εργαστήριο, οι συμμετέχοντες θα κατασκευάσουν χάρτινες κορδέλες με διάφορες τεχνικές, κατάλληλες για να διακοσμήσουν ένα πακέτο, να φορεθούν σαν κόσμημα ή να προσφερθούν σαν καλαθάκι με γλυκό περιεχόμενο.
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν μαζί τους ψαλίδι (ή κοπίδι με επιφάνεια κοπής), χάρακα, μολύβι, κόλλα για χαρτί ή κόλλα γενικής χρήσης, σελίδες περιοδικών με εικόνες χωρίς γράμματα ή λεπτό χαρτόνι Α4 σε χρώματα της αρεσκείας τους (προαιρετικά).



Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους κατά προτίμηση με ηλεκτρονικό μήνυμα στο olga.christou@hotmail.com ή τηλεφωνικά στον αριθμό 6944573950, σε μία από τις δυο ημέρες διεξαγωγής του. Λόγω περιορισμένων θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Post Top Ad

.............