Όμορφη ατμόσφαιρα στην κοπή της πίτας του Δήμου Ανωγείων-Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιώργη Κλάδου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Όμορφη ατμόσφαιρα στην κοπή της πίτας του Δήμου Ανωγείων-Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιώργη Κλάδου

Σε όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 30 Ιανουαρίου, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Ανωγείων, παρουσία όλων των δημοτικών συμβούλων συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης καθώς και των εργαζομένων. Ως ένδειξη σεβασμού, τιμής και μνήμης κρατήθηκε αρχικά ενός λεπτού σιγή για τον εμβληματικό άνθρωπο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Γεώργιο Κλάδο, που έφυγε από τη ζωή στις 21 του περασμένου Δεκεμβρίου. Τυχερός της βραδιάς, ο δημοτικός σύμβουλος και π.Αντιδήμαρχος Βασίλης Σμπώκος που κέρδισε το φλουρί, που συνοδευόταν από ένα μικρό δώρο από τον Δήμο, δημιουργία του TARRHA GLASS του Μάριου Χαλκιαδάκη. Μετά την εκδήλωση ακολούθησε η τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για λήψη αποφάσεων σε θέματα ημερήσιας διάταξης.


Η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κα Μαίρη Σταυρακάκη-Μπαγκέρη που έκοψε την πίτα, μιλώντας στην “Α” τόνισε:” Πριν την κοπή της πίτας τιμήσαμε τη μνήμη του Γεωργίου Κλάδου, ενός οραματιστή δημάρχου που αποτελεί τον οδηγό μας σε ότι και να κάνουμε.Ευχόμαστε μια δημιουργική και αποτελεσματική χρονιά για εμάς και τους δημότες μας, με υγεία πάνω από όλα και αισιοδοξία..”

Φωτογραφίες:Γιώργος Νταγιαντάς

Post Top Ad

.............