Το μήνυμα του Δημάρχου Ρεθύμνης για το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2018 - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Το μήνυμα του Δημάρχου Ρεθύμνης για το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2018


Την Ιστορία τη γράφουν οι πρωταγωνιστές της. Στο Ρεθυμνιώτικο Καρναβάλι, πρωταγωνιστές  είναι οι Ομάδες του, που η κάθε μια, έχει τη δική της, πολύχρωμη, δημιουργική ιστορία.

Την καταθέτουν και την εμπλουτίζουν κάθε χρόνο με τον κόπο τους, το κέφι τους, τον εθελοντισμό τους και την αγάπη που βάζουν σε ό,τι μας παρουσιάζουν. Αυτές οι μικρές ιστορίες συνθέτουν την ονειρική ιστορία ενός θεσμού που τον βιώνει η πόλη μας, οι άνθρωποι της και οι χιλιάδες επισκέπτες της, με όλες τους τις αισθήσεις.
Σε αυτό το όνειρο, που φέτος  προασπίζει το δικαίωμα στην προσβασιμότητα, μας καλεί να «συγκατοικήσουμε», να συμπορευτούμε και να συνδημιουργήσουμε,  το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι. Και όπως κάθε χρόνο, δοκιμάζει τις ευαισθησίες μας και ενεργοποιεί τη φυσική μας ροπή για το ωραίο, το χρήσιμο και το καλό. Ας προσυπογράψουμε λοιπόν, ως συγκάτοικοι και φίλοι, το δικαίωμα των συνανθρώπων μας Ηλικιωμένων, Αναπήρων, Γονιών με τα μικρά τους παιδιά,  να μετακινούνται με ασφάλεια και να έχουν πρόσβαση παντού!
Στο Ρέθυμνο έχουν ήδη γίνει έργα για τη διευκόλυνσή τους, που αξίζουν το σεβασμό μας γιατί είναι η δική  μας κατάθεση Πολιτισμού – Αλληλεγγύης και Ανθρωπισμού. Αξίες που διαπνέουν το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι κι εμπνέουν τους υποστηρικτές του. Καλώς να ορίσετε, λοιπόν,  στην αισιόδοξη  συντροφιά μας  και τη φιλόξενη πόλη μας!
Γιώργης Χ. Μαρινάκης
Δήμαρχος Ρεθύμνης

Post Top Ad

.............