Και φέτος το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αθλητικής Αλιείας με φελλό από λιμενικές εγκαταστάσεις στο Ηράκλειο - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Και φέτος το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αθλητικής Αλιείας με φελλό από λιμενικές εγκαταστάσεις στο Ηράκλειο

Έρχεται με νέες δράσεις ο Ναυτικός Όμιλος Σητείας σε συνεργασία με την ΕΟΥΔΑ θα διεξαγάγει στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο με τη στήριξη και της Περιφέρειας το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αθλητικής Αλιείας με φελλό από λιμενικές εγκαταστάσεις τον ερχόμενο Οκτώβριο.


Η επιλογή του Ηρακλείου οφείλεται στο ότι διαθέτει τις απαιτούμενες προϋποθέσεις και χώρους λιμενικών εγκαταστάσεων, καθώς αναμένεται να συμμετάσχουν αθλητές από 14 χώρες και πλέον.
Να αναφέρουμε επίσης ότι ο Ναυτικός Όμιλος Σητείας προγραμματίζει κατά την διάρκεια του καλοκαιριού την λειτουργία των τμημάτων ανοικτής θαλάσσης, τριγώνου Laser Optimist, αθλητικής αλιείας με φελλό από λιμενικές εγκαταστάσεις και υποβρυχίου κυνηγίου κι ελεύθερης κατάδυσης.
Στόχος είναι μεταξύ άλλων η ενασχόληση, ερασιτεχνική και αγωνιστική, μικρών και μεγάλων, ντόπιων -αλλά και ανθρώπων που απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην περιοχή- με την θάλασσα. Επίσης μέσα από τις δράσεις του Συλλόγου διαχρονικά η ανάδειξη αθλητών, αλλά και της περιοχής ως προορισμού εναλλακτικού θαλάσσιου τουρισμού.
Και φέτος το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αθλητικής Αλιείας με φελλό από λιμενικές εγκαταστάσεις στο Ηράκλειο

Post Top Ad

.............