1,5 τόνο ελαιολάδου η έως τώρα προσφορά των Ελαιουργείων για την στήριξη του Νοσοκομείου Σητείας - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

1,5 τόνο ελαιολάδου η έως τώρα προσφορά των Ελαιουργείων για την στήριξη του Νοσοκομείου Σητείας

Σάρκα και οστά παίρνει μια ανθρώπινη κίνηση του συλλόγου φίλων Νοσοκομείου Σητείας.
 Έκαναν συμφωνία με τα ελαιουργεία της επαρχίας ώστε όποιος παραγωγός επιθυμεί να μπορεί να προσφέρει ποσότητα ελαιολάδου, υπέρ του νοσηλευτικού ιδρύματος!
Ο σύλλογος φίλων Νοσοκομείου Σητείας αποτελείται απο 500 μέλη.
Απο την ημέρα της ανακοίνωσης της συγκεκριμένης δράσης ο σύλλογος έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 1,5 τόνο ελαιολάδου απο τα 23 ελαιουργεία της επαρχίας.
 Σε συνεννόηση με τα λογιστήρια των ελαιουργείων ο κάθε παραγωγός προσφέρει όποια ποσότητα επιθυμεί.


 Η ποσότητα αυτή πωλείται από το ίδιο το ελαιουργείο, και μετά γίνεται δωρεά στον Σύλλογο, ο οποίος με τη σειρά του, διαθέτει όλα τα χρήματα για το νοσοκομείο.Όλα αυτά όπως είπε αφού ξεπεράστηκαν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες με την εφορία αφού η πώληση ελαιολάδου θέλει παραστατικά και στη συνέχεια να γίνει δωρεά.

Σύμφωνα με τον κύριο Καλαμπόκη οι ανάγκες είναι πολλές και αποφασίσαμε να ενισχύσουμε το νοσοκομείο μας με το ντόπιο προϊόν, το λάδι μας. Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, και εκτιμώ ότι θα αυξηθεί το επόμενο διάστημα. Συγκεντρώσαμε 25.000 ευρώ, παράλληλα με συνδρομές και δωρεές. Άμεση ανάγκη υπάρχει για την αγορά νέου αξονικού τομογράφου, καθώς ο υπάρχων είναι παλιός και δεν υποστηρίζεται τεχνικά ούτε από την προμηθεύτρια εταιρεία. Το νοσοκομείο μας είναι απαραίτητο για όλη την περιοχή και δεν πρέπει να υποβαθμιστεί περισσότερο, ίσα ίσα πρέπει να ενισχυθεί και εμείς, θα κάνουμε ότι μπορούμε γι΄αυτό.

Post Top Ad

.............