Ο Πολιτιστικός Συλλόγος Πραισού κόβει την πίτα του και παρουσιάζει το ημερολόγιο του 2018 την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Ο Πολιτιστικός Συλλόγος Πραισού κόβει την πίτα του και παρουσιάζει το ημερολόγιο του 2018 την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου



Το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Πραισού ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας στην κοπή της Βασιλόπιτας που θα γίνει την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 19.00μμ στον Ξενώνα του συλλόγου μας στον Άγιο Σπυρίδωνα.
Το νέο ΔΣ θέλοντας να διαμορφώσει ένα νέο πλαίσιο στα πολιτιστικά δρώμενα και τις δράσεις του Συλλόγου με σκοπό να προάγει και να αναδείξει τον πολιτισμό του τόπου μας θα δεχτεί με χαρά τις δικές σας προτάσεις για τη υλοποίηση του σκοπού αυτού. Έτσι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα συμβάλλουμε στην διατήρηση των εθίμων μας αλλά και στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων και μνημείων της περιοχής μας.


Πριν την Κοπή της Βασιλόπιτας θα γίνει παρουσίαση του Ημερολογίου του συλλόγου «Η Σητεία των αιώνων και των αγώνων 1212-1913» με την παρουσίαση αυτή θέλουμε να αναδείξουμε ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα που συνέβησαν πριν 121 χρόνια στην περιοχή μας τον «Αποκλεισμό των Βαβελών» και την απελευθέρωση από τους Οθωμανούς της περιοχής της Πραισού. 




Με εκτίμηση 
Το ΔΣ

Πολιτιστικός Σύλλογος Πραισού

«Η Αρχαία Πραισός»

Ο Πολιτιστικός Συλλόγος Πραισού κόβει την πίτα του και παρουσιάζει το ημερολόγιο του 2018 την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου

Post Top Ad

.............