Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στην πόλη της Σητείας η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στην πόλη της Σητείας η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.



Με πλήθος κόσμου να συμμετάσχει και δίνει δυναμικά το παρόν πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στην πόλη της Σητείας η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.














Σε μια ζεστή βραδιά για μήνα Δεκέμβριο μικροί και μεγάλοι κατέκλυσαν την πλατεία που βρίσκεται το Χριστουγεννιάτικο χωριό, και έζησαν απο κοντά στιγμές Χριστουγέννων με ήρωες απο παραμύθια να ζωντανεύουν μπροστά τους.








Ο ερχομός του Άη Βασίλη και της συντρόφου του έδωσε μια διαφορετική νότα χαράς στην εκδήλωση.
Ο επί 33 χρόνια Αη Βασίλης της Σητείας μοίρασε ευχές και δώρα στα παιδιά, σκόρπισε χαρά και γέλιο και φωτογραφήθηκε με τους μικρούς μας φίλους.











Χριστουγεννιάτικα τραγούδια απο την δημοτική φιλαρμονική υπό την διεύθυνση του κ. Γιώργου Φουρναράκη να  πλαισιώσουν με όμορφες μουσικές, και με την χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Σητείας υπό την διεύθυνση της κ. Τζούλιας Κρος.












Η αντίστροφη μέτρηση σηματοδότησε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου μαζί με πυροτεχνήματα να γεμίζουν τον ουρανό.







Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν με χορό και τραγούδι που απογείωσε την διάθεση.
Το Λύκειο Ελληνίδων με τους ενήλικες χορευτές του παρουσίασαν ευρωπαϊκούς χορούς της δεκαετίας του 50, ξεσηκώνοντας τον κόσμο να χορέψει και να θυμηθεί ρυθμούς και ήχους περασμένων δεκαετιών.
Ο δήμαρχος Σητείας κύριος Θοδωρής Πατεράκης και η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σητείας κυρία Ελένη Πλατανάκη έδωσαν το παράδειγμα και την ώθηση στον κόσμο να χορέψει συμμετέχοντας με διάθεση στους χορούς.





















Να αναφέρουμε ότι έπαιξαν και τραγούδησαν οι Γιάννης Λιναρδάκης, Μιχάλης Σπυριδάκης, Κωνσταντίνος Βασιλάκης. ενώ ο χορευτική ομάδα Τραπεζόντα παρουσίασε χορούς και τραγούδια του Πόντου.
Ο κόσμος είχε στην συνέχεια της εκδήλωσης να περιηγηθεί στο Χριστουγεννιάτικο χωριό της Σητείας και να αγοράσει αναμνηστικά δώρα απο τα σπιτάκια των εμπόρων της πόλης.












Η ΕΔΕΑΚ Σητείας για ακόμα μια φορά δίπλα σε κάθε εκδήλωση της πόλης και του δήμου, κοντά στον συνάνθρωπο με την ετοιμότητα που την διακρίνει, και την αγάπη των στελεχών της για τον συνάνθρωπο.














Post Top Ad

.............