Το ατύχημα του Άι Βασίλη...λίγο πριν μπει στο Χριστουγεννιάτικο Κάστρο - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Το ατύχημα του Άι Βασίλη...λίγο πριν μπει στο Χριστουγεννιάτικο Κάστρο


Την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου ανοίγει τις πύλες του το «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» σκορπώντας χρώμα, άρωμα και γεύσεις Χριστουγέννων στην καρδιά της πόλης του Ηρακλείου. Έτσι και η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου θα γίνει φέτος νωρίτερα. Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στις 21:00 τα φώτα της γιορτής θα ανάψουν στην πόλη.
Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός θα φωταγωγήσει μία συστάδα 5 χριστουγεννιάτικων δέντρων που θα έχουν στηθεί ανάμεσα στα παραμυθένια σπιτάκια του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου».

Έτσι θα ξεκινήσει και το πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που έχει επιμεληθεί η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ηρακλείου (ΔΗΚΕΗ) τόσο μέσα στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» όσο και σε άλλους χώρους εκδηλώσεων του Δήμου Ηρακλείου, που θα κρατήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων κατά τη διάρκεια των εορτών.
Με ένα ιδιαίτερα πετυχημένο διαφημιστικό σποτ με επίκεντρο τον Άγιο Βασίλη με τα ξωτικά του και με κεντρικό τίτλο «Το ατύχημα του Αι Βασίλη…» οι υπεύθυνοι του Χριστουγεννιάτικου Κάστρου Ηρακλείου Κρήτης προετοιμάζονται για την έναρξη του Χριστουγεννιάτικου χωριού… την 1 Δεκεμβρίου 2017.
Τα περιμέναμε όλα από τον Άγιο Βασίλη, αλλά να κάψει και το κόκκινο παντελόνι του, γιατί τα ξωτικά δεν τον άφηναν σε ησυχία αυτό πραγματικά δεν το περιμέναμε.


Το νέο σποτ του Χριστουγεννιάτικου Κάστρου είναι γυρισμένο σε κεντρικά σημεία του Ηρακλείου. Ο Άγιος βασίλης φορώντας την σκελέα του (γιατί δεν έχει άλλο παντελόνι) βγαίνει πολύ προσεκτικά στους δρόμους και στα σοκάκια της πόλης.
Τα ξωτικά προσέχουν μην τους πάρει κάποιος χαμπάρι και ρεζιλευτεί ο Άγιος Βασίλης. Ψάχνουν να βρουν κάποιον να τους ράψει το καμένο παντελόνι.
Η έρευνα γίνεται με αγώνα αφού κανείς δεν μπορεί να βοηθήσει τον γλυκό παππούλη των Χριστουγέννων. Όλοι του λένε ένα μεγάλο ΟΧΙ… κάποια ιδιοκτήτρια νομίζει ότι της κάνει πλάκα… και τον κυνηγά με μια σκούπα.
Η βόλτα είναι μεγάλη, μια στάση στα Ιστορικά Λιοντάρια τους δίνει ζωή να συνεχίσουν το ψάξιμο… Μέχρι…
Την στιγμή που φθάνουν στην γλυκιά κα Κατερίνα, την μοδίστρα που με ένα μεγάλο χαμόγελο θα τους υποδεχθεί… και θα τους δώσει την λύση.
ΕΝΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ
Η χαρά μεγάλη, ο Άγιος Βασίλης έχει νέο παντελόνι, τα ξωτικά ηρέμησαν και όλοι βρήκαν τους κανονικούς τους ρυθμούς..
Μετά από καλό χτένισμα στα λευκά του γένια… ο δικός μας Άγιος Βασίλης είναι πανέτοιμος.
Και μας περιμένει όλους μαζί στο Χριστουγεννιάτικο Κάστρο.
Το φοβερό σποτάκι από τους διοργανωτές του Χριστουγεννιάτικου Κάστρου αφορά την προετοιμασία του Άγιου Βασίλη λίγο πριν μπει στο μαγευτικό χωριό.



Το ατύχημα του Άγιου Βασίλη... λίγο πριν μπει στο Χριστουγεννιάτικο Κάστρο είναι γεγονός. Μαζί με τα ξωτικά προσπαθούν να βρουν λύση, στο κέντρο του Ηράκλειου. Μετά από πολύ ψάξιμο και αμέτρητα εμπόδια... ο γλυκός παππούλης των Χριστουγέννων βρίσκει ξανά το χαμόγελο του. Σκηνοθεσία: Δομήνικος Ταβερναράκης Άγιος Βασίλης: Κώστας Αντωνακάκης Ξωτικά: Αθηνά Τσαγκαράκη, Στεφανία Τώλου Μια τηλεοπτική παραγωγή του tvCreta 2017

Post Top Ad

.............