Έν αναμονή της κατεδάφισης του μπάρ «Bamboo» και της ταβέρνας «Salavantes» στο Καλαμάκι Χανίων - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Έν αναμονή της κατεδάφισης του μπάρ «Bamboo» και της ταβέρνας «Salavantes» στο Καλαμάκι Χανίων


Τα δύο γνωστά καταστήματα μπαρ «Bamboo» και η ταβέρνα «Salavantes».θα κατεδαφιστούν σε εφαρμογή της οριστικής και αμετάκλητης απόφασης κατεδάφισης με πρωτόκολλο της κτηματικής υπηρεσίας, κατόπιν καταγγελίας από κάτοικο της περιοχής, για καταπάτηση αιγιαλού.
Στο Καλαμάκι εδώ και ημέρες έξω από τα δύο καταστήματα συγκεντρώνονται  εργαζόμενοι και κάτοικοι της περιοχής,  ενώ εμφανής είναι η παρουσία της Αστυνομίας. 


Την κατεδάφιση των δύο καταστημάτων έχει αναλάβει να πραγματοποιήσει με τα μηχανήματα του εργολάβος από το Ηράκλειο, ενώ θα την επιβλέψει κλιμάκιο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι με το κλείσιμο των δύο καταστημάτων θα οδηγηθούν στην ανεργία περίπου 70 άτομα, που εργάζονταν σε αυτά.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι ιδιοκτήτες δεν έχουν σκοπό να ταχθούν κατά των αποφάσεων της δικαιοσύνης και δεν επιδιώκουν, όπως οι ίδιοι αναφέρουν, να αποτρέψουν την κατεδάφιση των καταστημάτων. Αυτό που ζήτησαν όπως διευκρίνισαν είναι να γίνει δεκτό το αίτημα τους, όπως έχουν δικαίωμα από το νόμο, να προχωρήσουν οι ίδιοι στην κατεδάφιση ώστε να μην επωμιστούν το κόστος των συνεργείων, από το Ηράκλειο.

Post Top Ad

.............