Έφτασε με το πολυτελές του Τζέτ στο Ηράκλειο Ρόμαν Αμπράμοβιτς και βρίσκεται στην θαλαμηγό των 164 μέτρων που είναι στον κόλπο του Μεραμπέλου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Έφτασε με το πολυτελές του Τζέτ στο Ηράκλειο Ρόμαν Αμπράμοβιτς και βρίσκεται στην θαλαμηγό των 164 μέτρων που είναι στον κόλπο του Μεραμπέλου

Το εντυπωσιακό Eclipse αξίας 1,9 δισ. δολαρίων και μήκους 164 μέτρων, αποτελεί αντικείμενο θαυμασμού τις τελευταίες εβδομάδες που βρίσκεται στον κόλπο του Μεραμβέλλου.



Υψηλές αφίξεις….στην Κρήτη ,την οποία δείχνει έτσι κι αλλιώς να αγαπά η οικογένεια του Ρώσου πολυεκατομμυριούχου Ρόμαν Αμπράμοβιτς, αφού και το 2013 είχε επισκεφτεί τα Χανιά ( δείτε εδώ ) και το Ηράκλειο ( δείτε εδώ ).



ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2013




ΧΑΝΙΑ 2013


Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς, προσγειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης 17 Οκτωβρίου με το υπερπολυτελές του τζετ στο Ηράκλειο και κινήθηκε ανατολικά στα ανοικτά του Αγίου Νικολάου, όπου έχει δέσει τις τελευταίες μέρες η εντυπωσιακή θαλαμηγός του «Eclipse» μετά την επίσκεψη στα Χανιά. Ο Ρώσος ολιγάρχης έχει μαζί του δυο υψηλούς προσκεκλημένους, οι οποίοι τον συνοδεύουν στην επίσκεψή του και βρίσκονται εντός της χλιδάτης θαλαμηγού σύμφωνα με πληροφορίες.




H θαλαμηγός κατασκευάστηκε το 2010, διαθέτει δύο ελικοδρόμια, 24 σουίτες-ξενώνες, δύο πισίνες και ντίσκο, σπα, αίθουσα προβολών, τζακούζι, μία πισίνα που μπορεί να γίνει πίστα και πολλές άλλες πολυτελείς ανέσεις.






Διαθέτει ακόμα, τρία βοηθητικά σκάφη και ένα μίνι υποβρύχιο με δυνατότητα κατάδυσης στα 50 μέτρα, ενώ το πλήρωμά του αποτελείται από 90 άτομα. Επιπλέον, η θαλαμηγός διαθέτει εκτοξευτήρες πυραύλων, αλεξίσφαιρα τζάμια, ασπίδες τεχνολογίας λέιζερ και αντι βαλλιστική πυραυλική άμυνα είναι μερικά από τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά ασφαλείας που διαθέτει.



Post Top Ad

.............