ΒΟΑΚ απο Κίσσαμο έως Σητεία το όραμα της κυβέρνησης αλλά έως Αγιο Νικόλαο η ώριμη μελέτη σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

ΒΟΑΚ απο Κίσσαμο έως Σητεία το όραμα της κυβέρνησης αλλά έως Αγιο Νικόλαο η ώριμη μελέτη σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα

Ομιλία με την οποία έκλεισε τις εργασίες του 3ου Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου Κρήτης πραγματοποίησε απόψε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο κινηματοθέατρο Αστόρια.
Ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε ότι σήμερα η κυβέρνηση είναι σε θέση να παρουσιάσει το σχέδιό της που θα καταλήξει στην έναρξη των εργασιών για τον Βόρειο Οδικό 'Αξονα Κρήτης, πριν ολοκληρωθεί η τρέχουσα θητεία της κυβέρνησης.
 
Είπε ότι η μελέτη για τον ΒΟΑΚ που διασφαλίζει τον ενιαίο σχεδιασμό του έργου από το Καστέλι Κισσάμου ως την Σητεία, θα δημοπρατηθεί μέσα στον Οκτώβριο του 2017. Ειδικότερα, είπε ότι για το πιο ώριμο τμήμα του ΒΟΑΚ, από τα Χανιά έως τον 'Αγιο Νικόλαο, ο διαγωνισμός για την κατασκευή του θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του 2018, με τη διαδικασία του ανταγωνιστικού διαλόγου.



"Εκτιμάμε, λοιπόν, ότι οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2019. Και θα είμαστε εδώ, εγώ με τον Περιφερειάρχη για να βρεθούμε στην έναρξη των εργασιών", τόνισε ο πρωθυπουργός. "Το έργο θα ολοκληρωθεί σε 4 ως 5 χρόνια από την έναρξη του, αλλά απ' ό,τι βλέπω πάλι θα είμαστε εμείς εδώ, εγώ και ο Περιφερειάρχης", πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας, εν μέσω χειροκροτημάτων.

Post Top Ad

.............