Πρώτο κουδούνι στα Ανώγεια με χαμόγελα και αισιοδοξία για θετική σχολική χρονιά - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Πρώτο κουδούνι στα Ανώγεια με χαμόγελα και αισιοδοξία για θετική σχολική χρονιά

Παρουσία του Δημάρχου Ανωγείων κ. Μανώλη Καλλέργη και πλήθους γονέων,έγινε στις εννέα το πρωί η τελετή του Αγιασμού για τους μαθητές του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Ανωγείων. Χαμόγελα και καλή διάθεση συνόδευσαν τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, καθώς και αισιοδοξία για μια θετική σχολική χρονιά χωρίς προβλήματα. Στην ομιλία της η διευθύντρια του δημοτικού σχολείου Ανωγείων κα Έφη Χατζάκη τόνισε τα εξής:

Αιδεσιμότατε, κύριε Δήμαρχε, αγαπητοί γονείς, αγαπητοί μας μαθητές!!!
Το  καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του και  οι καλοκαιρινές διακοπές τελείωσαν. Ήρθε μια άλλη εποχή, ωραία και διαφορετική, ήρθε η εποχή για ένα καινούριο και συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο της γνώσης.
Τις τελευταίες μέρες το Σχολείο έμοιαζε με ένα απέραντο εργοτάξιο, προκειμένου να διασφαλίσει τις καλύτερες συνθήκες για να σας υποδεχθεί. Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Ανωγείων για όλη αυτό το εξαιρετικό ενδιαφέρον για την αντιμετώπιση των θεμάτων λειτουργίας του Σχολείου. Έτσι είμαστε πανέτοιμοι για το ταξίδι!!
Οι εκπαιδευτικοί  είναι στις θέσεις τους και προετοίμασαν κι αυτοί  με πολύ μεράκι τις αίθουσες σας,να τις εξοπλίσουν με όλο το απαραίτητο εποπτικό υλικό και  είναι έτοιμοι να σας συνοδεύσουν και να λύνουν κάθε πρόβλημα που θα σας απασχολήσει στο ταξίδι αυτό.
Είμαστε μια μεγάλη εκπαιδευτική  κοινότητα και θα πρέπει για εννέα μήνες να συνυπάρχουμε ειρηνικά σε αυτό το υπέροχο σχολείο, με σεβασμό και αγάπη μεταξύ μας.
Η τήρηση του κανονισμού από όλους είναι υποχρεωτική και αναγκαία για να μας διασφαλίσει ένα ασφαλές και συναρπαστικό ταξίδι.
Εφέτος θα λειτουργήσουμε ως 8/θεσιο σχολείο και θα έχουμε δύο διπλά τμήματα της πέμπτης και της Τετάρτης. Το σχολείο έχει στελεχωθεί από δασκάλους και ειδικότητα Αγγλικής και αναμένουμε τις  υπόλοιπες ειδικότητες. Η λειτουργία του Ολοημέρου θα εξαρτηθεί από την στελέχωση του σχολείου με τις ειδικότητες και ευελπιστούμε σύντομα.
Να καλωσορίσουμε τους νέους εκπαιδευτικούς και να τους ευχηθούμε καλή προσαρμογή στο Σχολείο μας και να ξέρουν ότι είναι πολύ τυχεροί που επέλεξαν να διδάξουν σε ένα τόπο  με τέτοια ιστορία και πολιτισμό. Αν προσπαθήσουν να γνωρίσουν αυτό τον τόπο, τους ανθρώπους και τους μαθητές μας και κατανοήσουν τη νοοτροπία μας, θα είναι πολύ πιο εύκολο το έργο τους και στο τέλος θα είμαστε όλοι κερδισμένοι. Θα βρουν μια καλή μαγιά στο Σχολείο να τους ενημερώσει και να τους καθοδηγήσει.
Ευχόμαστε σε όλο το προσωπικό του Σχολείου, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του!
Να καλωσορίσουμε επίσης και τους νέους μαθητές του Σχολείου μας που έλαβαν θέση μαζί με τους υπόλοιπους μαθητές. Είναι μικροί αλλά σπουδαίοι μικροί, έχουμε τις καλύτερες πληροφορίες για τα  αγαπημένα μας πρωτάκια. Να ξέρετε ότι θα είμαστε κοντά σας κάθε στιγμή και θα έχετε μια ζεστή αγκαλιά από όλους μας.
Αγαπητοί γονείς
Είστε το μεγάλο στήριγμά μας στο έργο της αγωγής των παιδιών. Σας θέλουμε δίπλα μας, πάντοτε παρόντες,για να κάνουμε ό,τι καλύτερο για τα παιδιά σας. Η συνεργασία μεταξύ μας είναι απαραίτητη προϋπόθεση . Όταν σας καλούμε και όχι μόνο να είστε πάντα εδώ.
Κύριε Δήμαρχε, σας ευχαριστούμε προσωπικά αλλά και το προσωπικό του Δήμου  για τη θερμή υποστήριξη του έργου μας και σας υποσχόμαστε να σας χαρίζουμε στιγμές υπερηφάνειας στο μέλλον!!!
Καλή σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές του Σχολείου μας και του Δήμου μας!!
Αύριο θα διανεμηθούν τα βιβλία στους μαθητές και θα πρέπει να έρθουν με τις τσάντες τους και τα μολύβια τους . Θα σχολάσουν όλοι οι μαθητές στις 11:30.
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!

Post Top Ad

.............