Συνεχίζεται με ποικίλες δραστηριότητες η Έκθεση βιβλίου στην πλατεία Ελευθερίας Ηρακλείου έως 6 Αυγούστου. - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Συνεχίζεται με ποικίλες δραστηριότητες η Έκθεση βιβλίου στην πλατεία Ελευθερίας Ηρακλείου έως 6 Αυγούστου.

Συνεχίζεται με ποικίλες δράσεις το καθιερωμένο ραντεβού των φίλων του βιβλίου στην πλατεία Ελευθερίας Ηρακλείου έως τις 6 Αυγούστου.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Η Έκθεση θα διαρκέσει  ως την Κυριακή 06 Αυγούστου 2017 και θα λειτουργεί καθημερινά (και τις Κυριακές) από τις 6.00 το απόγευμα έως τις 11.00 το βράδυ.
Τρίτη 1 Αυγούστου, ώρα 19.30 και Παρασκευή 4 Αυγούστου, ώρα 19.30. 
"παιχνίδι με τη μουσική μέσα και έξω από τα βιβλία". Μέσα από το παιχνίδι ανακαλύπτουμε τον κόσμο της μουσικής: τα τραγούδια, τους ρυθμούς, τις παραδόσεις μας. Ένα πρόγραμμα βασισμένο στις θεωρίες των δασκάλων της μουσικοκινητικής και της ευρυθμίας (τεχνικές των Orff, Kodaly, Dalcroze, Laban) σε συνδυασμό με τη διδασκαλία των αρχών της παραδοσιακής και κλασικής μουσικής. Επειδή η μουσική ανήκει σε όλους τους ανθρώπους, όπως η μητρική γλώσσα. Από την Σταυρούλα Χριστοδουλοπούλου.
Τετάρτη 2 Αυγούστου, ώρα 19.00  
Μέλη του δικτύου “Διαβάζω Για Τους Άλλους” θα βρίσκονται στο χώρο της έκθεσης. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί μια δράση από το Τμήμα Ηχογραφήσεων του Δικτύου.

Πέμπτη 3 Αυγούστου, ώρα 19.30. 
"Χαρτογραφώντας τα ιστορικά πρόσωπα της πόλης μας".  Ένα χαρτογραφικό παιχνίδι για παιδιά - από 8 έως 88 ετών - κατά το οποίο θα ζωγραφίσουμε στον χάρτη τις θέσεις και ονομασίες που αφιερώθηκαν σε σημαντικά πρόσωπα, όπως ο Νίκος Καζαντζάκης, ο Βιτσένζος Κορνάρος και ο Δομίνικος Θεοτοκόπουλος - Με την βοήθεια του Χαρτογράφου Σπύρου Σταρίδα.


Post Top Ad

.............