Σήμερα Τρίτη τις 4 το απόγευμα από την ΕΡΤ 2 οι τελικοί του beach volley που έγιναν στον Άγιο Νικόλαο. - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Σήμερα Τρίτη τις 4 το απόγευμα από την ΕΡΤ 2 οι τελικοί του beach volley που έγιναν στον Άγιο Νικόλαο.


"Ένθερμο κοινό και μεγάλη υποστήριξη" 

Εγκωμιαστικές δηλώσεις των πρωταθλητών του beach volley για τον Άγιο Νικόλαο 

Απόψε στις 4 στην ΕΡΤ 2 οι τελικοί. 


«Από όλο το τουρνουά αυτό που θα μου μείνει είναι η υποστήριξη του κόσμου. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα βρίσκαμε στον Άγιο Νικόλαο τόσο ένθερμο κοινό και τέτοια υποστήριξη. Η διοργάνωση από τον Δήμο και την ΕΟΠΕ ήταν εξαιρετική, σίγουρα μία από τις καλύτερες που έχω πάρει μέρος», δήλωσε η Πένυ Καραγκούνη, μέλος της Εθνικής Ομάδας η οποία αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατά την διοργάνωση των τελικών του πανελληνίου πρωταθλήματος beach volley που έγιναν στην παραλία της Άμμου στον Άγιο Νικόλαο. 
Άκρως εγκωμιαστικά όμως ήταν τα σχόλια όλων των πρωταγωνιστών για τον Άγιο Νικόλαο και την διοργάνωση η οποία φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά στην κρητική πόλη, αλλά θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.  
Η έτερη πρωταθλήτρια Κωνσταντίνα Τσοπούλου αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές και τους χορηγούς,επεσήμανε την θερμή παρουσία του κοινού στις εξέδρες, ευχαριστώντας «πιο πολύ τους φιλάθλους που μας στήριξαν και μας χειροκρότησαν».
Οι έφηβες Διονυσία Μάτιου και Μαρία Κλέπκου που έφτασαν στον τελικό κέρδισαν επάξια το χειροκρότημα για την αγωνιστική τους παρουσία.  





«Είχε πάρα πολύ κόσμο και για μένα αυτό από την μία με άγχωσε αλλά από την άλλη με ανέβαζε. Σαν διοργάνωση ήταν όλα φανταστικά», τόνισε η Μάτιου ενώ η Κλέπκου δήλωσε: «η διοργάνωση ήταν εξαιρετική, ενώ ήταν η πρώτη φορά για εμάς που παίζαμε μπροστά σε τόσο πολύ κόσμο και τον ευχαριστούμε που μας στήριξε. Αυτό μας έδωσε λίγο άγχος όταν το είδαμε αλλά όταν μπήκαμε να παίξουμε ήταν πολύ ωραίο συναίσθημα. Μακάρι να βρεθούμε στον Άγιο Νικόλαο και του χρόνου».

Αλλά και στους άνδρες, οι αδελφοί Μανδηλάρη, που έχουν διακριθεί ήδη σε παγκόσμιο επίπεδο και αποτελούν τις χρυσές ελπίδες του αθλήματος, αποθεώθηκαν από το κοινό που τους στήριξε θερμά. Οι νεαροί αθλητές αποχώρησαν ενθουσιασμένοι, με τον Βασίλη Μανδηλάρη να δηλώνει: «Για τον Άγιο Νικόλαο ότι και να πω θα ακουστεί λίγο. Η παραμικρή λεπτομέρεια στην διοργάνωση είχε προβλεφθεί αλλά αυτό που νιώσαμε να αγωνιζόμαστε μπροστά σε γεμάτες κερκίδες, ακόμα και στις 10 το πρωί ήταν μοναδικό. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας βοήθησε, να γνωρίζουν ότι η στήριξή τους ήταν πολύ σημαντική για εμάς και συνάμα συγκινητική».





Τέλος, τα εύσημα έδωσαν και οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του αθλήματος, οι πρωταθλητές Ελλάδας στους άνδρες, Θοδωρής Παπαδημητρίου και Δημήτρης Νιώπας. 

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, θέλαμε να αποδείξουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα κάτι που καταφέραμε. Παίξαμε σε όλους τους τελικούς, έχουμε μία ήττα σε όλα τα Master και νομίζω ότι δικαίως βγήκαμε πρωταθλητές Ελλάδος» δήλωσε ο Θοδωρής Παπαδημητρίου με τον Δημήτρη Νιώπα να αποθεώνει το φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
«Θεωρώ ότι όλοι οι αθλητές το ευχαριστήθηκαν. Ειδικά για μένα ήταν κάτι πρωτόγνωρο, δεν τα είχα ξαναδεί και είμαι πολύ χαρούμενος που φέτος τα έζησα. Ήταν ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι, ανεξάρτητα που κερδίσαμε το πρωτάθλημα. Όπου πήγαμε ήταν καταπληκτικά και περάσαμε ωραία».



Post Top Ad

.............