Συνεχίζεται έως τις 31 Αυγούστου στο Ρέθυμνο η Έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑ. Η ορεινή Κρήτη από τον ουρανό». - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Συνεχίζεται έως τις 31 Αυγούστου στο Ρέθυμνο η Έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑ. Η ορεινή Κρήτη από τον ουρανό».

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στη φωτογραφική έκθεση
«ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑ. Η ορεινή Κρήτη από τον ουρανό».
Στην έκθεση παρουσιάζονται ορισμένα από τα προκαταρκτικά πορίσματα της έρευνάς μας, που αφορά την εξερεύνηση των ορεινών τοπίων της Κρήτης και η οποία χρηματοδοτείται από το Κέντρο Έρευνας για τις Ανθρωπιστικές Επιστήμες (ΚΕΑΕ). Φιλοδοξούμε να προσφέρουμε στον επισκέπτη μια «γεύση» των κρητικών βουνών μέσω εικόνων, ήχων, βίντεο και αναπαραστάσεων.




Η έκθεση, άνοιξε τις πύλες της την Τρίτη 1η Αυγούστου στις 18:00,  φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Μεσογειακών Σπουδών (ΙΜΣ-ΙΤΕ) στο Ρέθυμνο (Νικηφόρου Φωκά 126-130). Θα είναι ανοικτή ολόκληρο τον Αύγουστο από Πέμπτη έως και Κυριακή μεταξύ 18:00 και 21:00.


Gianluca Cantoro, Στεφανία Μιχαλοπούλου, Χριστίνα Τσιγωνάκη


Συνεχίζεται έως τις 31 Αυγούστου στο Ρέθυμνο η Έκθεση φωτογραφίας  με τίτλο «ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑ. Η ορεινή Κρήτη από τον ουρανό». 

Post Top Ad

.............