Χαλασμένες εδώ και καιρό οι web cameras της πόλης της Σητείας - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Χαλασμένες εδώ και καιρό οι web cameras της πόλης της Σητείας

Ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας, και του ίντερνετ.
Η σημερινή εποχή χαρακτηρίζεται από την δυνατότητα των ανθρώπων να ανταλλάσσουν και να μεταφέρουν πληροφορίες ελεύθερα και να έχουν άμεση πρόσβαση σε γνώσεις που θα ήταν δύσκολο ή αδύνατο να βρεθούν στο παρελθόν. Η έννοια αυτή συνδέεται με την έννοια της ψηφιακής εποχής ή της ψηφιακής επανάστασης και μεταφέρει τις επιπτώσεις της αλλαγής από την παραδοσιακή βιομηχανία (την οποία εγκαθίδρυσε η βιομηχανική επανάσταση μέσα από την εκβιομηχάνιση)σε μια οικονομία που βασίζεται στο χειρισμό των πληροφοριών.


Σίγουρα γνωρίζεται οι περισσότεροι και την ύπαρξη των LIVE WEB CAMERAS που τοποθετούνται σε τουριστικές περιοχές συνήθως, σε πόλεις, σε κεντρικούς δρόμους, σε μεγάλες παραλίες.
Στήν πόλη της Σητείας web camera σταθερής εικόνας με ανανέωση τοποθετήθηκαν το έτος 2009 και υπήρχαν ζωντανές μέχρι πρότινος σε 2 κεντρικά μέρη, στην ταράτσα γνωστού ξενοδοχείου δείχνοντας το λιμάνι, και η δεύτερη έδειχνε πρός την πλατεία με τους φοίνικες.
Στα συγκεκριμένα link 1 και link 2 οι κάμερες μας καληνυχτίζουν στην κυριολεξία αλλά και μεταφορικά δεδομένου ότι δείχνουν μέρα νύχτα το λιμάνι σε βραδινή λήψη με την ένδειξη ότι είναι λήψη του έτους 2012.
Στην πονεμένη απο πολλές πλευρές και ξεχασμένη Σητεία ίσως οι λεπτομέρειές να κάνουν την διαφορά.
Τεχνικά θέματα που δεν γνωρίζουμε άν αφορούν υπηρεσίες του δήμου ή αρμόδιους φορείς του υπουργείου τουρισμού ( βέβαια απο κάπου πρέπει να ενημερωθούν και αυτοί )


Στην εποχή της υψηλής τεχνολογίας HD έγχρωμες κάμερες που θα μπορούν να δείχνουν και να διαφημίζουν κομβικά σημεία της πόλης είναι απαραίτητες.
Ταράτσες ξενοδοχείων, εντός και δίπλα της πόλης, Συνοικίες απο την πλευρά του αεροδρομίου Σητείας αλλά και το μπαλκόνι της πόλης της Σητείας η Ρούσσα Εκκλησία θεωρούμε σαν πρόταση ότι είναι ενδεικτικές για την προβολή - διαφήμιση αλλά και πολλές φορές υπενθύμιση του όμορφου τόπου της Σητείας.

Αντώνης Γενναρακής

Post Top Ad

.............