Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας Ιεραπύτνης & Σητείας κ. Κύριλλος στην πανήγυρη της Ι. Μονής Αγίας Μαρίνης Βόνης Ηρακλείου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας Ιεραπύτνης & Σητείας κ. Κύριλλος στην πανήγυρη της Ι. Μονής Αγίας Μαρίνης Βόνης Ηρακλείου


Με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια εορτάσθηκε η μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης στη φερώνυμη Ιερά Μονή Βόνης Πεδιάδος Ηρακλείου. Στην πανήγυρη, κατά την οποία, όπως κάθε χρόνο, συνέρευσαν εκατοντάδες προσκυνητών, έλαβε μέρος και ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, κατόπιν προσκλήσεως του οικείου Ιεράρχου, Σεβ. Μητροπολίτου Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέου.




Ειδικότερα, ανήμερα της εορτής, Δευτέρα 17 Ιουλίου στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή τελέσθηκε Aρχιερατικό Συλλείτουργο, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κυρίλλου και συλλειτουργούντων των Σεβ. Μητροπολιτών Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονος, Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέου, και Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κυρίλλου.
Μετά το πέρας της πολυαρχιερατικής Θείας Λειτουργίας ακολούθησε η λιτάνευση της ιεράς εικόνος και του ιερού λειψάνου της Αγίας Μαρίνης, το οποίο κατά τη διάρκεια των ιερών Ακολουθιών είχε τεθεί προς προσκύνηση των πιστών.




Post Top Ad

.............