Το προσωπικό και επισκέπτες του ξενοδοχείου MYTHOS PALACE RESORT & SPA στο Καβρό Γεωργιούπολης στα Χανιά προχώρησαν σε εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Το προσωπικό και επισκέπτες του ξενοδοχείου MYTHOS PALACE RESORT & SPA στο Καβρό Γεωργιούπολης στα Χανιά προχώρησαν σε εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας

Στα πλαίσια της Πανευρωπαϊκής καμπάνιας CLEAN UP THE MED, το προσωπικό του ξενοδοχείου μας μαζί με τη συμμετοχή πολλών επισκεπτών, καθάρισαν τη παραλία με πολύ κέφι και μεράκι. Η διαδικασία έλαβε χώρα σε μεγάλη ακτίνα στη παραλία που βρίσκεται μπροστά από το ξενοδοχείο μας MYTHOS PALACE RESORT & SPA στο Καβρό Γεωργιούπολης στα Χανιά.


Στην εκδήλωση η διάθεση όλων των συμμετεχόντων έφτασε στο απόγειο με παιγνίδια, χορό και ένα δροσιστικό μπουφέ στη βραβευμένη με γαλάζια σημαία παραλία μας!
Η εταιρία μας αντιλαμβανόμενη την κοινωνική ευθύνη αλλά και την σπουδαιότητα της προστασίας του εξαιρετικού περιβάλλοντος μας, προχωρεί στη διαδικασία πιστοποίησης των ξενοδοχείων της με το σήμα ποιότητας GREEN KEY.
Ύστερα από πολυετείς κινήσεις για την προστασία του περιβάλλοντος, υποσχόμαστε να συνεχίσουμε και στο μέλλον να πραγματοποιούμε τέτοιου είδους δραστηριότητες.



Με εκτίμηση
Στέλιος Μπαγκέρης
Γενικός Διευθυντής

Post Top Ad

.............